Klar til sommer-fest i Rolfsted

Sidste år blev der spillet Flag Football til byfesten i Rolfsted. I år bliver der arrangeret tre divisionskampe.
Foto: Kim Rune

Klar til sommer-fest i Rolfsted

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hygge og masser af aktiviteter er igen på plakaten til byfest

ROLFSTED: Der bliver med garanti lidt for enhver smag, når Rolfsted Idrætsforenings (RIF) årlige sommerfest løber af stablen fra den 7. til 9. august.

Allerede torsdag aften tages der så småt hul på festlighederne med et stort reklamebanko i Rolfhallen klokken 19.

Men sommerfesten sættes først for alvor i gang fredag aften, hvor Bo Andersen holder åbningstale. Herefter indtages sportspladsen af fodboldspillerne, som dyster i den traditionsrige gadeturnering. Dagen slutter med et stort tag-selv-bord i hallen, som ifølge Kirsten Møller fra den arrangerende forening er et stort tilløbsstykke.

- Der plejer at være fyldt helt op i hallen, så det er omkring 300 mennesker, fortæller hun.

Flag football

Lørdagen indledes med fælles morgenkaffe, inden det går løs med masser af sportsaktiviteter for alle aldre i form af fodbold, kroket og håndbold.

Samtidig bliver der også mulighed for at opleve den nye sportsgren "flag football", der minder om amerikansk fodbold - dog uden kropskontakt.

Det lokale hold, Ferritslev Firebirds, spiller i 1. division, og lørdag afvikles der tre kampe på sportspladsen, når de to jyske hold SSI Sharks og Odder Odders kommer på besøg.

Desuden byder lørdagen blandt andet også på jazzmusik, konkurrencen "To fag frem", cirkusforestillinger og et brugtmarked, hvor specielt børn bytter og sælger legetøj.

Byfesten slutter lørdag aften med grill-fest og dans ved bandet Los Trios.

- Vi har den filosofi, at foreningen ikke skal tjene penge på byfesten. Den skal hvile i sig selv og derfor vil det hele være gratis, fortæller Kirsten Møller, som forventer at salget af mad og drikke får arrangementet til at løbe rundt.

Begge dage vil der være tombola, boldkast, hoppeborg, kagekonkurence og snobrødsbagning.

Klar til sommer-fest i Rolfsted

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce