Klar til første floorballstævne


Klar til første floorballstævne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FAABORG:Floorball er en ukendt sport i Faaborg, men det vil en lille gruppe entusiaster nu lave om på.

Lørdag kommer fire etablerede floorballklubber til byen, hvor de vil give de lokale en smagsprøve på sporten som deltagere i den nystiftede Faaborg Floorball Clubs første stævne nogensinde.

- Alle, der har lyst til at prøve, kan få lov til at spille med på vores hold, siger Brian Juul Jørgensen, formand i Faaborg Floorball Club.

Floorball er en af de hurtigst voksende sportsgrene i Danmark. For de uindviede er floorball bedst kendt som indendørs hockey, og mange har formentlig prøvet kræfter med sporten i forbindelse med skolens idrætstimer.

I løbet af de sidste 10 år er flere og flere dog begyndt at spille floorball uden for ungdomsklubberne og folkeskolen. I dag jagter man den lille hvide bold i mere end 70 klubber landet over.

Fyn halter dog gevaldigt bagefter sammenlignet med det øvrige Danmark, især Nordjylland og hovedstadsområdet, hvor de bedste klubber kommer fra. Med stiftelsen af Faaborg Floorball Club sidste år er man nu oppe på i alt fire klubber på hele øen.

For Faaborg Floorball Club er Vissenbjerg Fighting Rats det helt store forbillede. Klubben er Fyns ældste og stiller med to herrehold, et damehold og et juniorhold.

Foruden Vissenbjerg og Faaborg tørner klubberne fra Odense, Svendborg og Fredericia ud ved lørdagens stævne, der finder sted iFaaborg-Hallen.

Klar til første floorballstævne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce