Klar til Årets Faaborgenser


Klar til Årets Faaborgenser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Faaborg: Så er tiden inde til, at finde "Årets Faaborgenser" anno 2015.

Har du et forslag til, hvem der i år skal have denne helt særlige hæder, så send det til Ugeavisen Faaborg, enten med post til Ugeavisen Faaborg, Kanneworffs Gaard, Torvet 8 A, eller læg forslaget i postkassen ved hoveddøren eller send via mail til redaktion@uaf.dk.

Det er støtteforeningen "Vennerne" til FB&IF, der siden 1984 har haft dette arrangement, så listen er efterhånden lang med personer eller flere i en forening, som har fået titlen.

Hvert år ved "Faaborg Festival" første weekend i oktober udnævnes "Årets Faaborgenser". I år sker det lørdag den 3. oktober klokken 13.15 i Faaborg Sundskolens Aula.

Den fornemme hædersbevisning kan efter indstilling tildeles en person/organisation/forening, der igennem en kortere eller længere periode har ydet en bemærkelsesværdig "frivillig" indsats til gavn for forenings- eller kulturlivet, eller i forbindelse med humanitært arbejde lokalt eller internationalt.

Kandidaterne vurderes af en komité bestående af en repræsentant fra Fynske Medier, Shopping Faaborg (Faaborg Handelsstands Forening), en repræsentant for turismen, foreningen FB & IF´s Venner samt Formand FB & IF og årets sponsor eller tidligere årets sponsor.

Forslag skal være redaktionen i hænde senest torsdag den 24. september klokken 16.

I 2014 blev "Årets Faaborgenser" Lisbeth Kaare, der blev hædret for sit store arbejde med "Kunstner Træf Faaborg".

Klar til Årets Faaborgenser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce