Kjær og Kandis på plakaten

Birthe Kjær har gjort det før, og nu gør hun det igen: Optræder i Ferritslev Fritidshus. Denne gang med en 40 års jubilæumskoncert.
Foto: Birgitte Carol Heiberg

Kjær og Kandis på plakaten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fritidshus klar med efterårets program med flere gengangere

FERRITSLEV: Ferritslev Fritidshus kan melde alt udsolgt til busturen til Manø på søndag og turen til Cirkusrevyen i 9. august.

Der er dog ingen grund til at fortvivle. Allerede den 3. oktober tages der fat på en ny sæson, og her vil der med garanti også blive rift om billetterne, når Birthe Kjær giver en 40 års jubilæumskoncert. Fredagen efter er der jazz på programmet med Ole Albrechtsen Trio, mens der lørdag den 11. oktober er lagt op til en Roy Orbinson-aften med Barry Steele.

Er man mere til Kim Larsens sange, er der mulighed for at synge med på mindst et par af favoritterne den 31. oktober sammen med Anders og Larsens a la Carte.

November er traditionelt en travl måned i fritidshuset og 2008 er ingen undtagelse. Der lægges ud med klassisk musik ved De tre kongelige tenorer og Anne Kleinstrup, efterfulgt af en foredragsaften med skuespilleren Flemming Jensen.

Som altid - fristes man til at sige - er der også blevet plads til Kandis, der skal optræde den 8. november i Rolfhallen. Herfra går det videre med Haugaard og Høirup Duo og Peter Viskinde Band, før sæsonen sluttes af med julemarked den 29. november.

Kjær og Kandis på plakaten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce