Kirkekoncert med højt humør

Den Unikke Trio består af Knud-Erik Thrane, klaver, Tina Siel, vokal, og Tine Lilholt, fløjte og harpe. Pr-foto

Kirkekoncert med højt humør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tre midtfynske menighedsråd er gået sammen om at arrangere en kirkekoncert, hvor publikum efter sigende skulle efterlades i god stemning og højt humør.

Midtfyn: Hellerup, Søllinge og Herrested menighedsråd har slået pjalterne sammen og inviterer til koncert i Herrested Kirke, hvor "Den Unikke Trio" vil underholde med fløjte, harpe, klaver og sang.

Orkesteret består af Tina Siel, Tine Lilholt og Knud-Erik Thrane, hvor Tine Lilholt nok er mest kendt for sin mangeårige medvirken i Lars Lilholt Band.

Hun spiller fløjte med indlagte improvisationer og har fundet sit andet instrument i harpen, som hun mestrer og fremfører både som akkompagnement og i solistnumre.

På sang er Tina Siel kendt for sin fløjlsbløde stemme og flotte fortolkninger af salmer og sange og sit altid gode humør.

Pigernes indsatser vil pianist Knud-Erik Thrane forsøge at understøtte med sin gode fornemmelse for indføling og harmonier, så der bliver skabt en hyggelig og stemningsfyldt koncertoplevelse for publikummet.

Successorkester

Den Unikke Trio har arbejdet sammen i 10 år og har haft stor succes rundt om i landet, hvor gruppens koncerter har høstet gode anmeldelser.

Trioen startede som en julekoncerttrio, men spiller nu hele året rundt med et repertoire, som består af traditionelle danske, svenske, norske mere eller mindre kendte sange, instrumentalnumre, som kan være både lidt klassiske og nyere, samt egne kompositioner.

- Trioen klæder hinanden fantastisk og vil efterlade publikum i god stemning og højt humør. Glæd jer til at opleve denne unikke trio, skriver arrangørerne i deres pressemeddelelse.

Koncerten er gratis og finder sted i Herrested Kirke fredag 2. marts kl. 19.30.

Kirkekoncert med højt humør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce