Torsdag den 25. februar er der kirke og gourmet i Vester Hæsinge.

Aftenen indledes med Tro og Toner kl. 17.18 i Vester Hæsinge Kirke. Derefter spisning i X-Huset kl. 18.15, hvor menighedsrådet er værter!

Tro og Toner er en række korte fyraftensgudstjenester, der giver mulighed for et pusterum - også for de, der ikke har deres faste gang i kirken.

Hver gang vil der komme musikere og spille god musik.

Denne gang er det den unge trio "Doktorens-disciple", som har til huse i Faaborg, hvor de har en række af forskelligartede koncerter og optrædener bag sig, heriblandt bryllupper og receptioner, stue- og støttekoncerter. Trioen består af Asger Ryberg (guitar og bas), Mads Ravn (vokal) og Martin Sloth (piano), og det er sidstnævntes vældige og nærmest patologiske interesse for lægekunsten, der ligger bag trioens navn.

Trioen har udforsket en bred vifte af genrer og har fortolket såvel diverse jazzstandarder som Paul Simon, Tom Waits og Billy Joel.

Herudover har trioen udforsket og parafraseret den danske højskolesangbog, hvorfra mangen klassiker har fundet vej til repertoiret.

Udover musikken er der en kort fortælling, fællessang og et Fadervor.

Når den sidste mundfuld er spist, vil menighedsrådet udfordre deltagerne i en quiz.

Madbilletter koster for voksne 35 kr. - børn over 8 år 25 kr. - børn under 8 år gratis.

Billetterne kan købes i V. Hæsinge LokalBrugs eller bestilles på www.vesterhaesinge.dk.

  • Jørgensen_Anne

    Af:

    Journalist på redaktionen i Faaborg-Midtfyn Kommune. Skriver til Fyns Amts Avis, Fyens Stiftstidende og UgeAvisen Faaborg. Er 31 år og bosat i Faaborg.