Løgismose fra Broby på Fyn og Naturmælk fra Tinglev i Sønderjylland slutter sig til AlsFynBroens komité

Faaborg-Midtfyn: Komitéen i AlsFynBroen er blevet udvidet med to medlemmer. Det drejer sig om Steen Aalund Olsen, medejer, Vice President og forretningsudviklingsdirektør i Løgismose Meyers, og Leif Friis Jørgensen, som er direktør i De Økologiske Mejerier, der tæller selskaberne Naturmælk og Øllingegaard. Det oplyser AlsFynBroen i en pressemeddelelse.

Begge virksomheder er lokalt forankrede i henholdsvis Faaborg-Midtfyn og Sønderjylland, og de leverer begge mejeriprodukter til butikker i hele landet. Løgismose producerer også en række andre fødevarer via et strategisk samarbejde med Netto.

AlsFynBroen

AlsFynBroen er et samarbejdsprojekt mellem Faaborg-Midtfyn Kommune og Sønderborg Kommune, som undersøger mulighederne for en fast forbindelse mellem Als og Sydfyn.AlsFynBroen består af en styregruppe, en komité og et sekretariat.

AlsFynBroens styregruppe består af to erhvervsrepræsentanter, Faaborg-Midtfyn og Sønderborgs borgmestre samt kommunernes 1. og 2. viceborgmestre.

Komitéen er med dens brede vifter af fagligheder og store knowhow rådgivende for styregruppen i forhold til analyser og undersøgelser - og er således med til at udstikke projektets overordnede retning. Komitéen har pr. 20. februar 2018 27 medlemmer.

- Syddanmark er for opdelt

Steen Aalund Olsen fra Løgismose siger ifølge pressemeddelelsen:

- Jeg er glad for at være kommet med i AlsFynBroens komité, for jeg kan se mange spændende perspektiver i en fast forbindelse - både erhvervsmæssigt og i forhold til den generelle udvikling i Faaborg-Midtfyn. Jeg ser frem til at være en del af komitéen og dens arbejde med at undersøge mulighederne for en fast forbindelse.

Jeg kan se mange spændende perspektiver i en fast forbindelse - både erhvervsmæssigt og i forhold til den generelle udvikling i Faaborg-Midtfyn.

Steen Aalund Olsen, medejer, vice pesident og forretningsudviklingsdirektør i Løgismose Meyers.

Også Leif Friis Jørgensen fra De Økologiske Mejerier glæder sig til arbejdet i komitéen:

- Som det er i dag, er Syddanmark meget opdelt, så jeg ser også mange perspektiver i en fast forbindelse. Det vil bringe Fyn og Sønderjylland meget tættere på hinanden og skabe nye synergier mellem de to landsdele - til fordel for fynboer og sønderjyder. Jeg glæder mig til at bidrage til komitéens arbejde.

- Solidt forankrede virksomheder

Styregruppeformand i AlsFynBroen, Jørgen M. Clausen, er glad for udvidelsen af komitéen:

- Vi er i styregruppen meget glade for, at Løgismose og Naturmælk vil være med i AlsFynBroens komité. Det er to landskendte virksomheder, der er solidt forankret i deres lokalsamfund på Fyn og i Sønderjylland. Det viser mig, at der helt fra Tinglev tæt på den tyske grænse til Broby på Midtfyn er en tro på, at AlsFynBroen kan skabe udvikling regionalt og lokalt, siger han ifølge pressemeddelelsen.

  • JO -

    Af:

    Områderedaktør for Faaborg-Midtfyn med base i Faaborg. Har arbejdet med journalistik siden midten af 80'erne. Kom til Faaborg i 2006.

Mere om emnet

Se alle
3
Alsbro: Vi har støtte fra sydfynske kommuner, siger borgmester

Alsbro: Vi har støtte fra sydfynske kommuner, siger borgmester

Debat: Vi er i gang med at skaffe viden om Als-Fynbroen

Debat: Vi er i gang med at skaffe viden om Als-Fynbroen