Nu er den kendte tv-kok James Price også udnævnt til ambassadør for ingen ringere end kartoflen.

Danmarks Kartoffelråd har nu udnævnt tv-kokken James Price til at blive ny ambassadør for kartoflen. Formanden Britta Schall Holberg overrakte den nye ambassadør det ærefulde diplom på rådets festlige årsmøde, der fandt sted tirsdag på Egeskov Slot. Og nu kan den madkyndige skrive endnu en titel på sit cv.

- Det kan man kun være stolt over sådan at blive kartoffel-ambassadør, og jeg vil da gøre alt, hvad jeg kan for at promovere kartoflen, siger James Price lige efter udnævnelsen.

Se mere video her

I selskab med andre kartoffel-elskere

Og det vil der blive rigelig mulighed for at promovere kartoflen. Sammen med sin bror, Adam Price, har de to det populære tv-program på DR1, Spise med Price, og de har også to restauranter i København.

Bestyrelsen i Danmarks Kartoffelråd, hvis formål er at udbrede kendskabet og brugen af den danske nationalspise, har nu udnævnt i alt 18 ambassadører gennem årene. Og James Price kommer nu i selskab med andre kendte som blandt andet tidligere udenrigsminister Niels Helweg Petersen og tv-værten Søren Ryge.

Se mere video

  • Byline

    Af:

    Webredaktør, Fynsamtsavis.dk. Ansat på Fyens Stiftstidende/Fyns Amts Avis siden januar 2012 og bor på Midtfyn - i landsbyen Espe - med kæreste og to børn. Arbejdssteder: 2017-: Fynsamtsavis.dk 2016: Erhvervsavisen Fyn 2012-16: Lokalredaktionen i Ringe 2012: Fyens.dk 2011-12: Journalistpraktikant på Fyens Stiftstidende i Middelfart og på samfundsredaktionen.