Kendt duo til julekoncert

Erik Maribo og Mette Elsborg juler i Galleri Korinth. Pr-foto

Kendt duo til julekoncert

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Galleri Korinth har fået venneforening

Korinth: Midt i juleræset bliver det nu muligt at opleve duoen Elsborg Maribo, som mange sikkert kender fra hitlister og andre sammenhænge.
Bag navnet ligger Mette Elsborg, sang, og Erik Maribo, guitar.
De to kan opleves i Galleri Korinth torsdag 14. december kl. 19-21.30. Der loves i en pressemeddelelse fra galleriet en akustisk og intim julekoncert med fortolkninger af julens elskede sange og salmer samt duoens egne sange.
Og så kan Galleri Korinth præsentere en nyhed - stedet har oprettet en forening, Galleri Korinth Venner, som fremover vil stå for forskellige events som foredrag, udstillinger og koncerter i galleriet. Foruden galleriets årlige sommeroperakoncert vil man arrangere fire koncerter om året, en om foråret, en om sommeren, en om efteråret og en julekoncert. Det vil blive med et blandet repertoire med blues, jazz, singer-songwriter, folk/country og ikke mindst opera.
Og den første koncert bliver netop denne julekoncert med Elsborg Maribo, som samtidig er årets eneste julekoncert med duoen.
Der vil også være mulighed for at købe duoens helt nye dobbelt-album, "Jul igen", med hele 24 julesange på.Billetter koster 175 kroner og 125 kroner for medlemmer af Galleri Korinth Venner.Billetter købes enten på gallerikorinth.safeticket.dk/elsborgmaribo eller på telefon 42 40 32 01. /EXP

Kendt duo til julekoncert

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce