Kendt Faaborg-restauratør laver mad til gæster på femstjernet campingplads

De to driftige herrer, Thomas Pedersen (tv) og Per Blaabjerg, har indledt et samarbejde omkring restauranten på CampOne. Foto: Bent Warncke

Kendt Faaborg-restauratør laver mad til gæster på femstjernet campingplads

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Restauratør Thomas Pedersen vil overføre det vellykkede koncept fra Spisehuset til restauranten på campingpladsen CampOne i Bøjden.

Bøjden/Faaborg: Efter nogle år med lidt svingende kvalitet i restauranten på Bøjdens femstjernede campingplads CampOne er det nu udsigt til et gevaldigt løft.

Ejeren af CampOne, Per Blaabjerg, har nemlig i næste sæson allieret sig med Thomas Pedersen, der driver restauranterne Det Hvide Pakhus og Spisehuset i Faaborg.

Thomas Pedersen forpagter restauranten inklusive festlokalerne og har tænkt sig at introducere Spisehusets koncept for campingfolket.

- Vi har et koncept i Spisehuset, som folk har taget rigtig godt imod, og det kan også passe ind i Bøjden. Ideen for mig er også at få noget synergi i det, så en del af produktionen kommer til at foregå i Faaborg, forklarer Thomas Pedersen.

Menukortet og konceptet i Bøjden bliver dog ikke en nøjagtig kopi af Spisehuset.

- Det bliver ikke en konventionel restaurant med tjenere ved alle borde, men folk skal kunne få et ordentligt måltid mad. Hvis de vil have fisk skal det være frisk fisk, og burgeren skal være med rigtigt oksekød og friske grøntsager og vores hjemmelavede dressinger. Selskabsmæssigt vil vi også kunne noget helt andet, end vi kan i Spisehuset og Pakhuset, forklarer Thomas Pedersen.

To driftige herrer

Det er to driftige herrer på hver sit felt, der nu har stukket hoveder sammen. Og Per Blaabjerg lægger ikke skjul på, at han ser meget frem til at få Thomas Pedersen ind som samarbejdspartner på campingpladsen.

- De seneste tre år har været en turbulent tid for os, hvor det har været svært at holde fokus på restauranten, siger han.

Per og Gitte Blaabjerg har forsøgt at drive restauranten selv med ansat personale, men det er rigtig lykkedes, erkender Per Blaabjerg.

- Så vi har valgt at gå en ny vej og søgte efter en forpagter i stedet for. Og vi er meget glade for, at Thomas Pedersen var interesseret. Thomas har et godt navn og et godt produkt, og han har været meget seriøs omkring den måde, han driver ting på, siger Per Blaabjerg.

Man vil dog ikke ligesom i restauranterne i Faaborg komme til at se Thomas Pedersen i køkkenet i Bøjden.

Den daglige drift vil ægteparret Ole og Marina Jørgensen komme til stå for, og derudover vil der være 10-12 ansatte.

Den nye restaurant på campOne får sin ilddåb, når campingpladsen åbner til påske til næste år.

- Så nu har vi vinteren til at finpudse projektet. Det først år skal vi blive klogere, og så står vi bedre til året efter, fortæller Thomas Pedersen.

Kendt Faaborg-restauratør laver mad til gæster på femstjernet campingplads

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce