Thomas Pasfall vil gerne stå for maden, når kræftsyge Vivi Schmidts tvillinger skal konfirmeres.

Det er væltet ind med henvendelser til 42-årige Vivi Schmidt, der på Fyens.dk onsdag fortalte sin historie om, hvordan hendes kræftsygdom er eskaleret, og at hun nu ikke længere har mulighed for selv at holde den konfirmation for sine tvillinger der hjemme, som hun ellers har drømt om.

Og nu har stjernekokken Thomas Pasfall meldt sig blandt bidragsyderne. Pasfall er blandt andet kåret til årets kok i år 2000, har forpagtet Munkebo Kro og driver nu Restaurant Pasfall i Brandts Passage i Odense.

- Jeg forsøger at gøre en forskel hver dag med al den mad, jeg laver. Det vil jeg også gerne gøre her. Det er dødhamrende ulykkeligt for den her familie, siger han til Fyens.dk.

Thomas Pasfall understreger, at han ikke er på jagt efter omtale.

- Jeg har selv været pårørende og haft kræften tæt inde over, og det er en del af baggrunden for, at jeg gerne vil hjælpe, siger han.

Kokken tilbyder både, at konfirmationen kan holdes hos ham eller som catering.

Rigtig mange har henvendt sig med hjælp til den kræftramte mor med tilbud om alt fra køkkenhjælp, lån af telte, donation af drikkevarer, madlavning og lån af lokaler til håropsætning, kørsel til og fra kirken, kagebagning, musik, sangskrivning og afholdelse af hele festen på diverse restaurationer.

  • Billede

    Af:

    Journalist på Faaborg-Midtfyn-redaktionen. Skriver til Fyns Amts Avis, Fyens Stiftstidende, Ugeavisen Faaborg, fyens.dk og mitfyn.dk.

Mere om emnet

Se alle
5
Bad om hjælp til konfirmation: Tilbuddene strømmer ind til kræftsyg mor

Bad om hjælp til konfirmation: Tilbuddene strømmer ind til kræftsyg mor

68
Kræftsyg mor beder om hjælp: Hvem vil holde mine børns konfirmation?

Kræftsyg mor beder om hjælp: Hvem vil holde mine børns konfirmation?

Kræftsyg mor: Jeg er fuldstændig overvældet

Kræftsyg mor: Jeg er fuldstændig overvældet