Kan kun ses fra luften: Toyotaer laver deres eget logo

Det store toyota-logo består udelukkende af Toyotabiler og er kun genkendeligt fra de højere luftlag. Privatfoto

Kan kun ses fra luften: Toyotaer laver deres eget logo

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

25 års jubilæum skal fejres, og det har en fynsk Toyota-klub gjort på speciel vis ved at samle en masse Toyotaer og lade dem indgå i et logo fotograferet fra et fly.

Faaborg: Hvad der umiddelbart kan ligne et reklamestunt fra et af de kendte bilmærker, er i virkeligheden en fotosession for en bilklub på Fyn, der har arrangeret en luftfotografering af et logo bestående af Toyotabiler på Cirkuspladsen i Faaborg.

Bag arrangementet står Thomas Riise fra Ringe, som for 25. gang har samlet et internationalt hold af Toyotafreaks til et træf på Midtfyn under navnet International Toyota Meeting 20.-22. juli.

70 Toyota-ejere fra fem forskellige nationer er indkvarteret med deres biler på MC Camp Fyn ved Ringe i tre dage, og lørdagens højdepunkt er en bilkortege under navnet, "En tur i det blå", som runder Cirkuspladsen i Faaborg lørdag eftermiddag.

En halv time før fotograferingen skal finde sted kl. 15 præcis, er det en lidt anspændt Thomas Riise, der dirigerer de sidste biler på plads.

- Vi har planlagt, at der skal bruges 95 biler og der mangler stadig en 20 stykker, siger han og lader forstå, at der ikke er tilfældigheder på spil, for gennem sit netværk har han konsulteret de helt rigtige personer til at gennemføre det ambitiøse projekt.

Min svigerfar er tidligere pilot ved SAS og har gennem længer tid lovet en veninde en flyvetur og et luftfoto af hendes hus, og så kunne han jo slå tre fluer med et smæk
Thomas Riise

Minutiøse forberedelser

En landmåler har målt pladsen op, så bilerne kan danne et præcist logo.

- Han har gået rundt med en GPS og har sat 2.000 punkter af, og så er der streget op med en speciel vejmarkeringsspray. Så har vi markeret hver femte meter, for det svarer lige til, at der kan stå en bil, siger han og viser en tegning frem, der illustrerer den nøjagtige plan.

Og så er der lige fotograferingen.

- Min svigerfar er tidligere pilot ved SAS og har gennem længer tid lovet en veninde en flyvetur og et luftfoto af hendes hus, og så kunne han jo slå tre fluer med et smæk, siger initiativtageren med et stort smil.

Klokken nærmer sig 15, og der høres en svag motorsummen i det fjerne. Et motorfly er på vej, og Thomas Riise når akkurat at få en sidste bil på plads til at dække bunden af logoet, inden flyet begynder at kredse rundt højt oppe over Cirkuspladsen for at tage billeder, og man kan mærke på Thomas Riise, at dette er et stort øjeblik.

Kan kun ses fra luften: Toyotaer laver deres eget logo

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce