Hvad gør man på landet, når den 30-årige søn i familien lige er blevet single?

Det har bedstemor svaret på: Man går på nettet og finder tre friske piger, der i bedste "Landmand søger kærlighed"-stil flytter ind på gården.

Den ene er en jysk kvinde, der har dræbt sin eks-mand.

Den anden er en prostitueret fra Nørrebro, der bliver forfulgt af sin alfons og tilmed er gravid.

Den sidste er en sygeplejerske, der påstår, hun er 30 år og nogle måneder. Men det er vist temmelig mange måneder, der er tale om dér ...

Og så er der ellers lagt i kakkelovnen til stykket "Udkantsdanmark - dating med problemer," som er årets dilettantstykke i Svanninge.

- Jeg lå flad af grin første gang, jeg læste det. Der er mange små, sjove replikker. Og så er det et stykke, der er godt oppe i tiden med internet-dating. I mange af de andre stykker er vi i en tid, hvor de ringer til omstillingen, siger instruktør Simon Bæk.

Et nyt ansigt

På scenen ses gamle kendinge som Martin Prætorius, Lars "Rema" Møller, Martin Madsen, Laura Breith og Sussi Breith.

Et nyt ansigt er Mia Stenner Bahl.

- Sidste år efterlyste vi flere lokale skuespillere, da det kneb lidt med den lokale opbakning. Og Mia er meget lokal, hun spiller blandt andet håndbold, og der er allerede flere fra lokalområdet, der har meldt sig til forestillingen, siger Simon Bæk.

Dilettantforestillingen er den 12. marts klokken 18 i Svanninge Sognegård. Der er generalprøve torsdag den 10. marts klokken 19.

Prisen for forestilling og tre retters menu, dans og sang den 12. marts er 195 kroner. Og billetter købes i Sognegården. Telefon 62 61 94 46.

  • Jørgensen_Anne

    Af:

    Journalist på redaktionen i Faaborg-Midtfyn Kommune. Skriver til Fyns Amts Avis, Fyens Stiftstidende og UgeAvisen Faaborg. Er 31 år og bosat i Faaborg.