Forfatter fortæller sin personlige beretning

Nr. Broby: Forfatter Jesper Wung-Sung gæster Broby Bibliotek, men dato og klokkeslæt er ændret. Det bliver således torsdag 22. februar kl. 19.30.

Han holder foredrag med sin personlige beretning om en anden tid, et andet menneskesyn og om kærlighed mod alle odds. Beretningen er blevet til romanen "En anden gren" - en roman som lod vente på sig.

Mødes to gange om ugen

Kvinderne får undervisning to gange om ugen af fire-fem timers varighed. Kurserne varer cirka 12 uger, og der er netop startet et nyt.Målet er, at de, når de er færdige, er klar til at søge arbejde eller starte på en uddannelse.

Projektet startede i 2016 og stopper ved udgangen af 2018.

Kvinderne på kurset må ikke modtage offentlig forsørgelse, så familierne lever typisk af mændenes indkomst.

- Det er jo den eneste bog, jeg nogensinde har vidst, at jeg skulle skrive som forfatter, siger han i en pressemeddelelse.

Jesper Wung-Sung står bag bøger for børn, unge og voksne. "En anden gren" er den autentiske fortælling om forfatterens kinesiske oldefar San, som i 1902 ankommer til København for at blive udstillet i Tivoli for en nysgerrig offentlighed. I folkemængden står danske Ingeborg. Herfra udfoldes en gribende skildring bl.a. af kærlighed mod alle odds.

I et interview til Jyllandsposten forklarede Jesper Wung-Sung, at skitserne til romanen har stået i et ringbind i nu 20 år. Først da han var fyldt 40, kom der skred i tingene. /EXP

Mere om emnet

Se alle

Luksus-kaffebord og lotteri