Kåring tog under ét minut


Kåring tog under ét minut

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

ÅRSLEV: Borgmester Hans Jørgensen blev mandag kåret som Årslev Partiforenings bud på en spidskandidat for Socialdemokraterne ved valget den 15. november 2005. Det skete på en ekstraordinær generalforsamling, hvor 26 medlemmer mødte frem.

På forhånd havde 29 medlemmer indsendt deres bud på en spidskandidat, og her stod der "Hans Jørgensen" på det hele. I fraværet af modkandidater blev kåringen hurtigt overstået.

- Selve afstemningen om, hvem der skal være spidskandidat, tog det under ét minut. Så var jeg valgt, fortæller en tilfreds Hans Jørgensen, der også er formand for Socialdemokraternes vælgerforening i Årslev.

- Jeg er selvfølgelig glad for, at medlemmerne peger på mig, fordi de tror, at jeg kan bidrage til at give den nye storkommune en god start. Den tillid vil jeg gøre alt for at leve op til, forsikrer han.

Senere på måneden skal repræsentanter for partiforeningerne i hver af de fem kommuner pege på en fælles spidskandidat. Meget tyder dog på, at valget bliver afgjort ved en urafstemning blandt medlemmerne.

Foreløbig står kampen mellem Hans Jørgensen og borgmesteren i Faaborg, Britta Duelund. Mandag blev sidstnævnte kåret som spidskandidat for partiforeningen, Socialdemokraterne af 2002.

Første omgang i kampen mellem Hans Jørgensen og Britta Duelund fandt allerede sted i aftes. Begge stillede nemlig op til valg på en ekstraordinær generalforsamling i Faaborgs anden partiforening, Faaborg-Diernæs.

Mellem jul og nytår meldte bestyrelsen ud, at den foretrækker Hans Jørgensen frem for Britta Duelund. Efter generalforsamlingen i aftes står det klart, at foreningens medlemmer også bakker op om Årslevs borgmester.

Sydvestfyn side 8.

Kåring tog under ét minut

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce