Juncker: - Vi skal mod øst


Juncker: - Vi skal mod øst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FORSLAG: Indled forhandlinger med Svendborg, Egebjerg og Gudme
FAABORG: Faaborg skal straks søge forhandlinger med Egebjerg, Svendborg og Gudme kommuner med henblik på en fusion af de fire kommuner. Sådan lyder et forslag, som optiker Finn Juncker nu beder borgmester Britta Duelund (S) om at sætte på dagsordenen til byrådsmødet den 12. august.

Finn Juncker, der er Idé & Handlings nye repræsentant i byrådet som afløser for Finn Klein, begrunder sit forslag med, at Faaborg har mere tilfælles med kommunerne mod øst end dem mod vest.

- Vi har et af verdens smukkeste farvande med masser af øer til turisme. Det er noget, der må satses på, da det nok er det eneste, vi på Sydfyn kan få flere indtægter på, siger Finn Juncker.

Og han ser andre fordele.

- Vi vil også få flere store skoler, sporten kan blive styrket gevaldigt og ikke mindst stordriftsfordele, siger han.

En fusion af de nævnte kommuner vil skabe en storkommune med cirka 70.000 indbyggere. Og det er et befolkningsgrundlag, som kan matche de krav, der stilles til de nye kommuner, mener Finn Juncker.

- Og vi kan få de allerbedste embedsmænd/borgmester, da der jo bliver mange flere at vælge imellem. Lad os nu en gang for alle komme væk fra det smålige og det "matador"-agtige, siger han.

Læs i morgen: Svendborgs borgmester er ikke afvisende.

Juncker: - Vi skal mod øst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce