Hjælp politikerne i Faaborg-Midtfyn med at bruge 200 ekstra millioner kroner.

Det er lidt som at have fundet et af de virkelig gode skrabelodder fra Danske Spil ... 20 millioner hvert år i ti år.

Pengene tilfalder borgerne i Faaborg-Midtfyn Kommune, efter at politikerne har besluttet at sælge dele af kommunens forsyningsselskab FFV til Energi Fyn.

I alt smider Energi Fyn 310 millioner kroner på bordet for at få fingre i det faaborgensiske selskab, og når skattefar har fået sin del, er der omkring 200 millioner kroner til overs, som udbetales i lige store portioner over 10 år.

Borgmester Christian Thygesen (V) og resten af politikerne er enige om, at de mange rare millioner skal bruges til at udvikle kommunen. Men præcis hvad pengene skal gå til er ikke aftalt.

Hvad er dit gode råd til politikerne, hvis du skulle bruge 20 millioner hvert år i ti år på at forsøde tilværelsen for borgerne i Faaborg-Midtfyn? Skriv din forslag i kommentarfeltet herunder.

  • Journalist portræt

    Af:

    Lokalredaktør siden 2009 på Fynske Mediers redaktion i Ringe, hvor jeg laver lokaljournalistik om Midtfyn til Fyens Stiftstidende, Fyns Amts Avis, ugeavisen Midtfynsposten samt fyens.dk og mitfyn.dk. Tidligere lokalredaktør på Fyens Stiftstidende i Faaborg. Ansat i Fynske Medier/Fyens Stiftstidende siden 2006.

Mere om emnet

Se alle
1
Efter Faaborg-køb: Energi Fyn overtager endnu mere

Efter Faaborg-køb: Energi Fyn overtager endnu mere

1
Vokser igen: Energi Fyn vinder 15.000 nye kunder

Vokser igen: Energi Fyn vinder 15.000 nye kunder

Se video: Pressemøde om fynsk el-salg

Se video: Pressemøde om fynsk el-salg