Irsk folk-rock på Byskolen

Det irsk-amerikanske folk/rock ?The Young Dubliners" spiller i Byskolens teater og musiksal, fredag 13. april. Privatfoto.

Irsk folk-rock på Byskolen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det irsk-amerikanske folk/rock band The Young Dubliners spiller i Byskolens teater- og musiksal. Musikforeningen VAFF står bag.

Faaborg: Byskolens teater- og musiksal i Grønnegade er ramme om en lille intim-koncert med plads til kun 100 gæster, arrangeret af VAFF.

Fredag 13. april er det irsk-amerikanske folk/rock-band, The Young Dubliners, på scenen i musiksalen. Young Dubs, som de også kalder sig, turnerer i Europa med et repertoire, som består af en blanding af kendte irske sange i nye arrangementer samt eget materiale.

Bandet har turneret, siden det blev stiftet i Los Angeles i 1988. Medlemmerne i det fem mand store band har rødder i både Irland og USA, og det påvirker selvfølgelig musikken. Bandets forsanger og medstifter, Keith Roberts forklarer:

- Det har altid været meningen, at bandets lyd skulle være en hybrid, for vi har alle meget forskellige baggrunde. Da vi kom til USA længtes vi hjem, og vi udviklede en fornyet kærlighed til den irske musik.

Udover guitaristen Justin Pecot består Young Dubliners af irske Keith Roberts, guitar, Brendan Holmes, bas, Chas Waltz, violin, og David Ingraham, trommer.

Billetter kan købes på nembillet.dk - eller ved henvendelse på hookhouse@stofanet.dk. /EXP

Irsk folk-rock på Byskolen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce