Inspiration til mer': Elev laver kreativ bogstavkonkurrence

Sofie Lillebro Hansen har fabrikeret nogle bogstaver af forskelligt materiale, og under konkurrencen skal børnene selv benytte dem til at forme et ord - ligesom hun selv har gjort her. Foto. Kurt Rasmussen

Inspiration til mer': Elev laver kreativ bogstavkonkurrence

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Under uddannelsen som salgsassistent er Sofie Lillebro Hansen nået til sin sidste fagprøve, som hun vil gennemføre med et kreativt tilsnit i den boghandel, hvor hun er elev.

Ringe: Hos Fjords Bog&idé i Ringe pusler Sofie Lillebro Hansen med en hylde, der oser af kreativitet.

- Jeg er i gang med min sidste fagprøve, og den skal vise, hvad jeg har lært i de snart fire år, jeg har været i gang med min uddannelse som salgsassistent, siger hun.

Hun har valgt at fokusere på det kreative område, hvor hun gerne vil inspirere til, at især børn kan tegne og forme bedre ved hjælp af forskellige teknikker.

- Jeg vil gerne vise vores kreative område mere frem i butikken, og derfor har jeg forberedt nogle arbejder i Form Clay, Silk Clay sammen med maling og lærred og har lagt perler oveni, siger hun og viser nogle eksempler fra sin egen produktion frem.

- Jeg har lavet flere motiver, og jeg har givet min fagprøve navnet, "Inspirer til mer'", fortæller hun.

Jeg har planlagt en stavekonkurrence, hvor børnene skal rundt på en bogstavjagt og finde de bogstaver, jeg har dekoreret, og så skal de stave til et ord, og så er de med i en konkurrence
Sofie Lillebro Hansen

Mere inspiration

Og en ekstra inspiration for de yngste kunder til at gå i gang med den kreative proces kan komme gennem det ekstra tiltag, hun har udtænkt sig i den periode, hendes kampagne kører.

- De første 60 børn kan få lov at dekorere et stofdyr helt gratis og tage det med hjem, siger hun.

Men ikke nok med det. Den 22-årige salgselev har planlagt en konkurrence med flere præmier.

- I min fagprøve har jeg gjort en del ud af bogstavfigurer, for det synes jeg, der mangler, og dem kan man selv lave med Silk Clay og Foam Clay. Det er noget, der er ved at blive udbredt, men der er mange, der ikke kender det særlig godt endnu, og derfor vil jeg gerne slå et slag for det, siger hun med en forhåbning om, at børnene på den måde bliver mere inspireret til at kaste sig over stavningen.

- Jeg har planlagt en stavekonkurrence, hvor børnene skal rundt på en bogstavjagt og finde de bogstaver, jeg har dekoreret, og så skal de stave til et ord, og så er de med i en konkurrence, hvor jeg trækker tre vindere, der hver kan vinde en bog fra forretningen, siger Sofie Lillebro Hansen og fortæller, at kampagnen løber fra 18. til 26. april.

Senere venter en sidste eksamen på handelsskolen, inden hun til sommer kan kalde sig salgsassistent med profilen, boghandel.

- Bagefter vil jeg gerne fortsætte i en boghandel. Det er både det kreative og bøgerne, jeg er interesseret i, men jeg er tilfreds, bare jeg kan hjælpe en kunde med at finde bogen til en gave, til dem selv, eller bare til at købe noget lim, siger Sofie Lillebro Hansen med et smil.

Inspiration til mer': Elev laver kreativ bogstavkonkurrence

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce