Inspiration til bordpynt: Kom og kig floristen over skulderen

Vibeke Albjerg har mange års erfaring som blomsterhandler, og sidste efterår blev hun kåret til Årets Blomsterhandler i Danmark. Foto: Kurt Rasmussen

Inspiration til bordpynt: Kom og kig floristen over skulderen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ved Forårsmessen i Ringe søndag 8. april vil Vibeke Albjerg fra Multiflower Design hente sine erfaringer som blomsterhandler frem og give smagsprøver på, hvordan en borddækning kan tage sig ud.

Ringe: - Vi vil sætte fokus på bordpynt. Jeg synes, det er blevet lidt for simpelt, og det er kedeligt, at der ikke længere bliver gjort så meget ud af det som tidligere, så jeg vil lave noget forskelligt bordpynt og dække op, så det bliver lidt hyggelig, siger indehaver af Multiflower Design i Ringe, Vibeke Albjerg og fortsætter.

- Det er ikke fordi, det skal være noget stort og voldsomt, men jeg synes, det er blevet lidt for meget med en lille Ikea-vase med en lille blomst i. Det er selvfølgelig dejlig nemt og dejlig billigt, men der er jo faktisk mange muligheder for at gøre mere ud af det, uden at det behøver at koste så mange penge, og så behøver det heller ikke at være tidskrævende, siger hun.

Jeg vil lave nogle forskellige dekorationer i løbet af dagen, så folk måske kan få noget inspiration til bordpynt og dækkede borde til forårets og sommerens fester, og lige nu er der jo mange konfirmationer
Vibeke Albjerg

Et kig over skulderen

Derfor vil hun benytte forårsmessen til at lade folk kigge hende over skulderen.

- Det er jo en lang dag, og jeg får tid til at pusle med noget forskelligt, så jeg vil lave nogle forskellige dekorationer i løbet af dagen, så folk måske kan få noget inspiration til bordpynt og dækkede borde til forårets og sommerens fester, og lige nu er der jo mange konfirmationer, påpeger hun.

Desuden har Vibeke Albjerg planlagt en konkurrence i løbet af dagen.

- Jeg opstiller i alt fem-seks forskellige borde, og så kan folk vælge, hvilket bord de bedst kan lide. For at deltage i konkurrencen skal man være på messen og se bordene og danne sig et indtryk af, hvilket bord, der er pænest og afgive en stemme. Og klokken 15.45 trækker vi så lod om, hvem der er den heldige vinder af en stor blomsterbuket, fortæller blomsterhandleren med et smil.

Inspiration til bordpynt: Kom og kig floristen over skulderen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce