Ingen tillid til ledelsen

Ekskluderede Majbrit Larsen (tv), talskvinden Conny Jørgensen og ekskluderede Jan Christensen var enige om, at de vil kæmpe for at komme tilbage på radioen, men først skal ægteparret Kurt og Ketty Sølvberg Jørgensen, Seden, væk.
Foto: Robert Wengler

Ingen tillid til ledelsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

BALLADE: Medstifter af Radio 2000 er gået i protest

RINGE: - Hvis der er nogen på Radio 2000, som har forsøgt at lave et kup, så er det ledelsen. Ikke medarbejderne. De er blevet trådt under fode. Deres demokratiske ytringsfrihed er blevet knægtet.

Det siger medstifteren af den midtfynske lokalradio, Niels Christensen, Nyborg, der med øjeblikkelig virkning har fortalt radioen i protest.

- Min skriftlige begrundelse for at forlade Radio 2000 er de løgne og fortielser, som jeg har været vidne til samt bortvisningen af de mange frivillige medarbejdere, siger Niels Christensen. I min opsigelse gør jeg samtidig opmærksom på, at jeg ikke har tillid til ledelsen. Jeg mangler kun at hente de 300-400 cd'er, jeg har liggende på Radio 2000, så er jeg kun et almindeligt medlem af radioen.

- Med bortvisningen af medarbejderne efter personalemødet har bestyrelsen fredet sig selv, da der i vedtægternes paragraf 5 står, at kun ansatte i radioen er valgbare til bestyrelsesposter, forudsat at man har været ansat minimum ni måneder, siger Niels Christensen. Det krav ville alle de bortviste og ekskluderede have opfyldt, når der næste gang skulle holdes generalforsamling.

Fuld af løgn

- Jeg var afvikler af udsendelser på Radio 2000 indtil onsdag, men nu er det slut, da jeg mener, at ledelsen er fuld af løgn. For eksempel fortalte formanden Kurt Sølvberg Jørgensen mig allerede 17. august, at han ville trække sig. Det benægter han nu, siger Niels Christensen, som ved siden af jobbet på radioen i 24 år har været personalechef på Statsfængslet i Nyborg.

Fyens Stiftstidende mødtes i aftes med de bortviste og ekskluderede medarbejdere. Da viste det sig, at endnu en medarbejder, Jørgen Sørensen, Gislev, havde sagt op i protest.

- Det kan ikke passe, at 15 medarbejdere, der har passet deres job, skal smides ud i kulden, sagde Jørgen Sørensen.

Til stede var også de to ekskluderede, Jan Christensen og Majbrit Larsen.

- Jeg er blevet ekskluderet, fordi jeg lavede en dagsorden til personalemødet, så vi kunne få drøftet nogle af de problemer, der har været på radioen, især med ægteparret Kurt og Ketty Sølvberg Jørgensen, som er henholdsvis formand og kasserer, sagde Jan Christensen.

- Min brøde bestod i, at jeg tilbage i april pegede på, at der var nogle uvildige som havde kendskab til koden til computeren, så den burde ændres/rettes. Det blev den. Den hændelse har nu ført til eksklusion, siger Majbrit Larsen.

I alt har 11 forladt Radio 2000 indenfor de seneste dage.

- Men siger talsmanden, Conny Jørgensen, Gislev: - Vi vil kæmpe med næb og kløer for at komme tilbage. Vi elsker allesammen at arbejde på Radio 2000. Der er kun ét problem: Det er ægteparret fra Seden, Kurt og Ketty Sølvberg Jørgensen. Dem kan vi ikke stole på.

Ingen tillid til ledelsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce