Indskolingsbørn gik på plejehjem

Beboerne sang flittigt med på julesangene, og især Glade Jul vakte genkendelsens glæde på Seniorcenter Egebo. Foto: Kurt Rasmussen

Indskolingsbørn gik på plejehjem

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Traditionen tro var de mindste klasser fra Tre Ege Skolen i Kværndrup på tur til Seniorcenter Egebo 13. december, hvor de gik Luciaoptog og fik beboerne til at synge med på en række julesange.

Vejret spiller ikke med, da 33 børn og tre voksne fra Tre Ege Skole til fods bevæger sig en kilometers penge hjemmefra for at underholde beboerne på Seniorcenter Egebo, men det gør humøret. Både hos børnene, beboerne og de voksne.

Centerleder, Inge Vester, er et stort smil, da børnene ankommer klokken 14.

- Vi vil jo gerne skabe noget fællesskab og samliv, og derfor er vi glade for, at vi også har Egebos Venner som samarbejdspartner, siger hun og smiler til Connie Ebbesen, der har været med til at arrangere Luciaoptoget.

Børnene har fået deres regnvåde overtøj af og skiftet til hvide gevandter, og udstyret med hver et batteridrevet stearinlys bevæger flokken sig af sted med sang i mund.

Mathilda, som går forrest, har fået fire ekstra lys monteret på hovedet, og hun sætter tempoet.

Omtrent 20 minutter tager det børnekoret at komme gennem ruten, og især da de synger Glade Jul, får de beboerne til at synge højlydt med .

Så falder der belønning. En stor slikpose til hver af børnene, og de forældre, der er kommet for at hente deres børn, bliver inviteret på kaffe og kage.

Indskolingsbørn gik på plejehjem

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce