Gislev Cycling skyder sæsonen i gang med indendørs bikeevent og infodag dagen efter.

Gislev: Nu er det tid til at finde racercyklen frem fra gemmerne, for den 26. marts er der nemlig info- og opstartsdag til den nye sæson. Det sker ved Gislevhallen klokken 12.

Her går turen på 25 kilometer ud i det fynske forår i et tempo, hvor alle kan være med. Efter turen samles deltagerne til suppe i cafeteriet i hallen, hvor man kan høre mere om Gislev Cycling.

Det er vigtigt at pointere, at vi ikke har ambitioner om at blive en elitecykelklub, fællesnævneren er, at det skal være hyggeligt.

Gislev Cycling

Og kan man næsten ikke vente, så kan man allerede dagen før få rørt bentøjet.

Her inviterer Gislev Cycling nemlig til forårsevent. Et seks-times arrangement, hvor man enten selv kan sidde i sadlen alle seks timer eller dele pladsen med andre cykelentusiaster. Prisen pr. cykel er 400 kroner.

Det er første gang, der bliver holdt et indendørs bikeevent i Gislev. Det bliver med 40 cykler og dygtige instruktører på scenen, forlyder det.

Der er frugt og energidrik under eventet, goodiebag og lodtrækning om præmie undervejs.

Tilmelding skal ske på www.gislev-if.dk.

Fuld fart fra start

Der har dog været fuld fart på Gislev Cycling allerede siden årsskiftet, hvor man i år som noget nyt holdt et visionsmøde. Godt 30 deltagere var mødt op til infomøde om den kommende sæson, hvor der blandt andet blev efterlyst flere hænder til at arrangere og være tovholdere.

- Et af vores tiltag vil være bedre træning, for at alle skal komme hjem med en god oplevelse. Vi tror på, at der er forskel på, om man har ambitioner om at rykke sig, eller om man vil køre en hyggetur. Det er vigtigt at pointere, at vi ikke har ambitioner om at blive en elitecykelklub, fællesnævneren er, at det skal være hyggeligt, lyder det i en pressemeddelelse fra klubben.

Den 22. februar var Gislev Cycling og Magic Sport gået sammen om at arrangere en foredragsaften med træningsguruen Brian Overkær. Han er manden bag "WATT - Træning og konkurrence", som henvender sig til de lidt mere dedikerede motionsryttere på racercyklen.

85 deltagere fra cykelklubber over hele Fyn havde fundet vej til Magic Sports butik denne aften.

1. marts stod Gislev Cycling så bag et arrangement i Gislevhallen i samarbejde med DGI med titlen "Go' stil på landevejen". "Go' stil-kurset" er et tiltag, som Tryg-Fonden og DGI har stablet på benene som en landsdækkende kampagne.

Foråret byder desuden på førstehjælpskursus, foredrag om kost og afvikling af en afdeling af Magic Sport Cuppen. Så der er et travlt forår i vente hos Gislev Cycling.

Træningen vil formentlig ligge som vanligt tirsdag og torsdag med en ekstra tur i weekenden med lidt flere kilometer på, lyder det fra klubben.

Nye og gamle medlemmer kan følge det hele på Facebooksiden "Gislev Cycling".

  • Billede

    Af:

    Journalist på Faaborg-Midtfyn-redaktionen. Skriver til Fyns Amts Avis, Fyens Stiftstidende, Ugeavisen Faaborg, fyens.dk og mitfyn.dk.