Indblik i dyrs tanker

Charlotte Frimann-Pedersen er ny dyretelepatør, og hende kan man møde den 22. september i Rolfsted.

Indblik i dyrs tanker

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dyretelepatører holder en behandlingsdag i Roflsted - med plads til otte deltagere

Charlotte Frimann-Pedersen fra Gelsted er Fyns nye dyretelepatør.

Hun er udvalgt som én iblandt 250 kursister, som Ditte Young-konsulent inden for dyretelapati, og de to damer kan opleves i aktion når de den 22. september holder en samlet behandlingsdag for dyreejere i en stald i Rolfsted ved Ferritslev.

Ditte Young har igennem de sidste 11 år hjulpet dyreejere via telepati med at afklare dyrs tanker omkring selvbillede, sundhed eller akutte problemstillinger. Sideløbende med egen praksis har hun startet en uddannelse og uddannet over 250 kursister inden for området.

Igennem de seneste år har hun oplevet så massiv efterspørgsel efter sine ydelser, at hun efterhånden konstant har over tre måneders venteliste på at komme ud på besøg.

- Det er ikke hensigtsmæssigt i længden, og det er meget svært at sige nej til besøg, når desperate ejere står med akutte problemstillinger, fortæller Ditte Young.

Ønsket om at kunne tilbyde alle i landet kvalificeret hjælp i form af dyretelepati, er dermed vokset, og også muligheden for at kunne tilbyde en slags "blåstempling" i et ellers til tider noget broget marked.

Ditte Young har i de seneste elleve år hjulpet dyrejere via telepati med at forstå dyrene og dyrenes behov meget bedre. PR-foto.
Ditte Young har i de seneste elleve år hjulpet dyrejere via telepati med at forstå dyrene og dyrenes behov meget bedre. PR-foto.

Eliteteam

-Alle mine kursister gennemgår en 5 måneder lang uddannelse, bestående af 5 moduler og en endelig certificering", uddyber Ditte Young, på spørgsmålet om, hvordan hun vil garantere en ensartet og seriøs service.

Grunden til at Ditte Young netop har udvalgt Charlotte er:

- Udover at være en meget dygtig telepatør har hun også den spirituelle del med.

Hun arbejder konkret ligesom jeg selv og formidler de beskeder hun får fra dyrene på en meget klar og tydelig måde, så hun sikrer sig, at dyret bliver hørt og forstået af sin ejer.

Er du nysgerrig på, hvad dit dyr tænker? Det man man få et bud på 22. september, hvor 8 dyr og deres ejere mulighed for at booke tid til en live telepati session af enten Charlotte Frimann-Petersen eller Ditte Young. På dagen kan du få indblik i dyrets tanker og hjælp til evt. bearbejdning af problem adfærd (trailerlæsning, alene-hjemmeproblemer, unoder, sygdom og lign.) Det er først til mølle , og der er plads til max 8.

Telepatien tager en time og du vil undervejs få svar på dyrets personlighedstype, sundhed og evt. udfordringer (skader, smerter og lign.), relation til dig som ejer, samt selv kunne stille spørgsmål direkte.

Få mere info på ditteyoung.dk eller book tid til en session online på: https://billetto.dk/da/events/konsulent-backup-dag-fyn

Indblik i dyrs tanker

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce