Indblik i Galathea 3


Indblik i Galathea 3

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

ÅRSLEV: Zoolog og formidlingschef i Odense Zoo, Nina Collatz Christensen, var tidligere på året med på Galathea 3-ekspeditionen fra New Zealand forbi Antarktis til Chile, og de oplevelser, det gav hende, vil hun fortælle om på Bøgehøjskolen i Årslev i morgen aften. Hun er inviteret af Folkeuniversitetet i Årslev, og alle er velkomne.

Bøgehøjskolen, Årslev

Torsdag den 25. oktober kl. 19.30. Entré: 50 kr. inkl. kaffe og kage

Foredrag om malere og digtere

RUDME: Museumsinspektør Erland Porsmose, Johannes Larsen Museet i Kerteminde, holder torsdag aften foredrag på Rudme Friskole om Fynbomalerne og deres ven- og slægtskaber med en række jyske digtere.

Rudme Friskole

Torsdag den 25. oktober kl. 19.30. Entré

Foredrag om smertebehandling

RINGE: Smertesygeplejerske Lotte Vagn Hansen, Vejle Fjords Smertecenter, kommer i aften til Ringe for at holde foredrag om kroniske smerter og de behandlingsmuligheder, der findes. Hun er inviteret af Gigtforeningens sydvestfynske kreds. Mødet foregår i Fælleshuset Det gamle Posthus.

Fælleshuset Det gamle Posthus

Torsdag den 25. oktober kl. 19.00. Entré: Medlemmer 30 kr. inkl. kaffe/te og brød - ikke-medlemmer 40 kr.

Ren hygge i hallen

GISLEV: Når husholdningskredse trommer sammen til arrangementer, gælder det ofte virksomhedsbesøg, foredrag, modeshows og lignende. Men i aften er det ren hygge, der er på programmet ved Gislev Husholdningskreds' løvfaldsfest i et mødelokale i Gislev Hallen. Den står først på smørrebrød, siden kaffe, sang, pakkefest og underholdning.

Gislev Hallen

Torsdag den 25. oktober kl. 19.00

Græskarlygter i massevis

GISLEV/RINGE: Både i Gislev og Ringe bliver der gang i knivene, når Andelskassen Fyn og de lokale brugser hen på eftermiddagen fredag inviterer børn til halloweenfest ved andelskasserne og udleverer gratis græskar til de første 100 børn, der gerne vil lave deres egne lygtemænd. Der er præmier på højkant til de tre flotteste - og til de tre bedst udklædte deltagere. Derudover lover arrangørerne kaffe, kage og sodavand til alle, der møder op. I Gislev er friskolen medarrangør.

Andelskassen Fyn, Gislev og Ringe

Fredag den 26. oktober kl. 16.00-18.00

Sekretær anmelder bøger

KVÆRNDRUP: Peter Nielsen, Trunderup, der er sekretær i Kværndrup Biblioteks Venners bestyrelse, optræder fredag eftermiddag i rollen som boganmelder på biblioteket. Han vil fortælle om - og anmelde - bøger om eventyrere, specielt polarforskere.

Kværndrup Bibliotek

Fredag den 26. oktober kl. 16.00-17.00

Bankospil i borgerforening

SØLLINGE: Fredag aften er der bankospil i Søllinge Forsamlingshus. Det er Søllinge-Hellerup Borgerforening, der står bag. Det er en tradition både forår og efterår.

Søllinge Forsamlingshus

Fredag den 26. oktober kl. 19.00

Par bliver gift på messe

ÅRSLEV: Når der er bryllups- og festmesse »Den store Dag« i Årslevhallen søndag 28. oktober bliver et par gift på stedet. Det er messens 22 udstillere, der har sponseret deres bryllup. Parret bliver gift klokken 15, og det er tidligere borgmester i Årslev Kommune, nu viceborgmester i Faaborg-Midtfyn, Hans Jørgensen, som står for vielsen. Besøgende kan fra klokken 11 følge med i, hvordan parret bliver gjort klar til brylluppet. På messen er også arrangeret et modeshow klokken 15. Der er 23 udstillere, og 10 procent af entreindtægten donerer arrangørerne til H.C. Andersen Børnehospital på Odense Universitetshospital.

Indblik i Galathea 3

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce