Il Corvo har drejet nøglen om


Il Corvo har drejet nøglen om

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Endnu en restaurant er lukket i Faaborg. Ejeren af Il Corvo på havnen har forladt byen uden videre

FAABORG: Der bliver ikke længere serveret italiensk mad fra restaurant Il Corvo på Kanalvej på Faaborgs havnefront.

Ejeren, Jesper Ravn, har tilsyneladende ikke kunnet få spisestedet til at løbe rundt økonomisk, og nu er restauranten lukket.

- Han er gået fra det hele, og der er ingen, som kan få fat i ham. Han har heller ikke givet os besked ud over, at der ikke kom nogen husleje den 1. september, fortæller Peter Jensen, Dansk Træemballage i Håstrup, som ejer bygningen.

Kort kontakt på e-mail

Det er dog lykkedes Peter Jensen at komme i kontakt med Jesper Ravn via e-mail, men det eneste, den kontakt har slået fast, er, at Jesper Ravn ikke kommer tilbage til Il Corvo.

- Det er noget mærkeligt noget at gå sådan, og så lige oven på en sommersæson, som jo burde være der, hvor pengene kommer ind, siger Peter Jensen.

Han har igennem noget tid haft en fornemmelse af, at det ikke kørte så godt for restauranten, som man kunne håbe på.

- Men han har betalt sin husleje til tiden lige indtil nu, og så har jeg jo ikke kunnet klage over noget, siger Peter Jensen.

Drengedrøm brast

Da Jesper Ravn åbnede restauranten lige inden sommersæsonen sidste år, fortalte han her i avisen, at det var hans drengedrøm, som gik i opfyldelse. En italiensk restaurant med en fantastisk beliggenhed.

Men nu må andre altså overtage den drøm.

- Vi må ud og finde en ny forpagter. Alt inventaret dernede er vores, så vi behøver ikke nogen større ombygning eller ændring, før der kan åbne en ny restaurant der, siger Peter Jensen.

For nylig kom det frem, at også Restaurant Nemo ved Faaborg Marina er lukket, fordi forpagterne ikke kunne få økonomi i driften, men ifølge havnefoged Lasse Olsen betyder det ikke, at det er umuligt at drive restaurant på havnen.

- Folk synes, at det er spændende at komme ned på havnen og spise, mens de kan se ud over vandet. Jeg ser det som to forskellige spisesteder, der er lukket, og så er det uheldigt, at det sker nu begge steder, siger havnefogeden.

Fyens Stiftstidende har forgæves forsøgt at komme i kontakt med Il Corvos ejer, Jesper Ravn, for at få en kommentar til lukningen.

Il Corvo har drejet nøglen om

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce