Ikke nervøs for Montagen


Ikke nervøs for Montagen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

KVÆRNDRUP: En papkasse står trekvart fyldt med cykelgear i løsdele - sirligt samlet i små plasticposer. Stabler af dybe, hvide plastictallerkener får hver en spiseske trykket fast i bunden, og bøjler med nymonterede metalkroge lægges klar til afhentning.

Selv om industriferien er på sit højeste, så arbejdes der støt og roligt på Montagen i Kværndrup - amtets værksted for sindslidende.

- Jeg har været nervøs for, hvad strukturreformen ville betyde for os, men det er jeg ikke længere, siger forstander Jos Bisschop.

Hans vurdering er, at behovet for at beskæftige de sindslidende vil være uændret, uanset om driftsansvaret ligger i Odense, Ringe eller Vejle.

Jos Bisschop tror på, at så længe institutionen kører med en betragtelig overbelægning, så er der ingen risiko for at blive lukket ned eller flyttet til en anden egn af regionen.

- Vi er normeret til 31 og lige nu har vi 54 medarbejdere, som vi kalder det, ansat i vores værksted, siger Jos Bisschop.

De sindslidende kommer fra hele Sydfyn; Svendborg, Langeland, Faaborg, Egebjerg. Derfor mener Jos Bisschop ikke, det er oplagt at overveje en kommunal overtagelse.

- Men derfor synes jeg alligevel, at kommunalpolitikerne bør komme ud og besøge amtsinstitutionerne i deres område, så de kan få et indblik i, hvad der foregår, og hvilke opgaver, vi løser, foreslår han.

I det private erhvervsliv ville det være naturligt forud for en eventuel virksomhedsovertagelse, at man satte sig grundigt ind i forholdene, påpeger han.

- Det ville også være et godt signal over for personalet, hvis lokalpolitikerne viste en interesse for deres arbejdsplads, tilføjer Jos Bisschop.

Ikke nervøs for Montagen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce