Ikke flere bestilte aktioner


Ikke flere bestilte aktioner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FAABORG: Servicecenter Teknik- og Miljø vil ikke igen i løbet af sommeren tage initiativ til at "pudse" politiet på de ulovlige parkeringer på havnetorvet.

Som omtalt i sidste uge bad servicecentret i torsdags politiet om at "håndhæve parkeringsforbuddet" på havnetorvet - på nøjagtig den dag, hvor hele byen var på den anden ende og fyldt med feststemte turister i anledning af de gamle træskibes ankomst til Faaborg.

- Ikke den heldigste dag

- Det var nok ikke den allerheldigste dag, erkender Preben Terp, teknisk chef i Faaborg Kommune, og han tilføjer:

- Der er parkeringsforbud på havnetorvet, og det skal overholdes, men vi tager det stille og roligt i en tid, hvor der er rigtig mange biler - og besøgende - i byen. Parkeringsområderne på havnen er fyldt til bristepunktetet. Vi farer altså ikke ud nu og gør en hel masse.

- Vil det sige, at I ikke går til politiet igen her i sommer?

- Jeg gør ikke.

Steler mod lastbiler

Preben Terp mener ikke, at der er for få parkeringspladser i Faaborg. Han siger:

- I højsæsonen er der selvfølgelig pres på, men der er stadig mange ledige pladser - eksempelvis på den store parkeringsplads i Nørregade og på parkeringsområdet mellem Superbrugsen og det tidligere Føtex, som begge ligger meget centralt i forhold til bymidten. Problemet er, at mange besøgende til byen ikke umiddelbart finder hen til disse pladser, men søger mod havneområdet.

Omlægningen af havnefronten har i øvrigt heller ikke givet færre parkeringspladser i området, fastslår Preben Terp.

I går var "havnetorvets parkering" ved det hvide pakhus atter fyldt med biler, i øvrigt - i modsætning til i torsdags - nydelig parkeret i to rækker med fronten henholdsvis op mod byen og ned mod kanalen!

Preben Terp fortæller i øvrigt, at de nyopsatte steler ikke er et forsøg på at forhindre parkering, men at disse stelers primære opgave er at forhindre tunge lastbiler i at køre ind på området ved det hvide pakhus og "vride" den nye stenbelægning i stykker.

Ikke flere bestilte aktioner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce