Ringe/Diernæs: Efter et par dage uden anmeldelser om indbrud, så vendte indbrudstyve åbenbart tilbage til Ringe torsdag, hvor der blev begået indbrud i tre private hjem.

På Krokusvej var der indbrud i løbet af formiddagen, idet en rude blev knust, hvorefter det var muligt for indbrudstyven(e) at låse døren op.

Det er sket fra klokken 8.30 og frem til middagstid, og der blev stjålet kontanter i udenlandsk valuta.

På Kløvervej var tyven(e) på spil fra middagstid og frem til klokken 18.25. Her blev der stjålet kontanter og smykker, efter et vindue var blevet brudt op.

Samme fremgangsmåde blev benyttet i Hallingager, hvor en villa var udsat for indbrud mellem klokken 8 og 17.45. Her blev der tilsyneladende ikke stjålet noget, oplyser Steen Foged fra Fyns Politi.

Også i Diernæs var indbrudstyve på færde torsdag. Fra klokken 7 til klokken 20.45 var der indbrud i en privat beboelse på Kirketoften, hvor et vindue blev brudt op. Efterfølgende er skuffer og skabe rodet igennem, men der er endnu ikke overblik over, hvad der blev stjålet.

Sikkert er det dog, at tyven(e) rev et værdiskab ud af væggen, men det blev ikke taget med. Det var heller ikke forsøgt opbrudt.

  • Kolofon

    Af:

    Jeg er født og opvokset i Ringe og har siden 2008 haft fornøjelsen af at skrive om stort og småt fra det midtfynske område. Specielt fritids- og foreningslivet har min store interesse og desuden dækker jeg ofte retssager. I min fritid løber jeg gerne og deltager hvert år i Lillebælt Halvmaraton.