I topform efter krise: Team Ringe gør klar til ny tur

Team Ringe fik på mange måder en fornem tur i 2017 - trods startvanskeligheder. Turen i 2018 tegner også god. Foto: Team Ringe

I topform efter krise: Team Ringe gør klar til ny tur

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mangel på ryttere var tæt på at koste cykelholdet Team Ringe turen til Paris i sommer. Anderledes ser det ud nu, hvor der kun er fire ledige pladser til turen i 2018.

Ringe: Det er et godt år siden, at cykelholdet Team Ringe var i store problemer, efter at flere af de bærende kræfter forlod holdet - flere efter at have været med siden starten for 10 år siden.

Dermed stod holdet og manglede mere end et par håndfulde ryttere for at kunne gennemføre cykelturen til Paris, men det lykkedes i sidste øjeblik at få stablet et hold på benene.

Anderledes positivt ser det ud i år, hvor der allerede er stor tilslutning til holdet. 22 af de maksimalt 26 pladser er besat.

- Der er kun to kvinder tilmeldt holdet, så vi kan godt bruge et par stykker mere, siger Per Trabjerg fra Team Ringes bestyrelse.

Han er manden, der skal kontaktes, hvis man er interesseret i at høre om turen til Paris i 2018. Han kan træffes via mailen trabjergper@gmail.com eller telefon 72 53 10 92.

Trods flere nybegyndere udi i disciplinen landevejscykling, så slap holdet, i øvrigt for første gang i cykelholdets historie, for uheld/styrt, hverken på træningsture eller på den 1200 kilometer lange tur til Paris tidligere i år.

Cykelholdets formål er at samle penge ind til Børnecancerfonden, og også her gjorde holdet det ret godt. Beløbet, som Team Ringe samlede ind i 2017, lød på 285.000 kroner. Resultatet overstiger den hidtidige rekord med cirka 60.000 kroner.

22 ud af 26 pladser på Team Ringe er besat, men der er altså plads til lidt flere. Alle interesserede  er velkomne til at kontakte Team Ringe for at høre mere om turen. Foto: Team Ringe
22 ud af 26 pladser på Team Ringe er besat, men der er altså plads til lidt flere. Alle interesserede er velkomne til at kontakte Team Ringe for at høre mere om turen. Foto: Team Ringe

I topform efter krise: Team Ringe gør klar til ny tur

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce