Lørdag aften måtte værtshuset Den Høje Stue i Svendborg bede Fyns Politi om assistance med to berusede og aggressive personer. En 59-årige mand fra Faaborg, som sammen med en 46-årig svendborgenser skabte den dårlige stemning, havde dog ikke i sinde at falde til ro, bare fordi politiet var dukket.

Det endte med, at de blev ført ud af værtshuset, hvor de begge blev sigtet for overtrædelse af restaurationsloven, oplyser Hans Jørgen Larsen, vagtchef ved Fyns Politi.

Udenfor fortsatte især den 59-årige med at spille op. Han modsatte sig anholdelse og blev dermed sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. Klokken 21.02 blev han lagt i håndjern og blev kørt ind på politigården for at sove rusen ud.

I patruljebilen fortsatte den 59-årige dog med at svine betjentene til og sikrede sig dermed en ekstra sigtelse for fornærmende tiltale. Manden blev løsladt klokken 04.49 søndag morgen.

  • Seymore_Martin_(2015)_07

    Af:

    Jeg er digital jourhavende på Fyens.dk, derudover er jeg madanmelder og skriver fra tid til anden også bog- og cd-anmeldelser. Jeg er medlem af Odense Fødevarefællesskab og er frivillig ved Odense International Film Festival.