I Svanninge Bjerge afvikles søndag den 16. september det årlige Alpeløb

Et af Danmarks smukkeste motionsløb afvikles søndag 16. september i Svanninge Bjerge og arrangeres af Faaborg Ski & Motionsklub. Løbet, der er blevet lidt af en folkefest, byder på fire ruter fra tre km til en halvmaraton. Privatfoto

I Svanninge Bjerge afvikles søndag den 16. september det årlige Alpeløb

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Søndag 16. september indbyder Faaborg Ski & Motionsklub til det årlige Alpeløb i Svanninge Bjerge.

Faaborg: Når Alpeløbet søndag 16. september kl. 10.30 skydes i gang, tør den arrangerende klub, Faaborg Ski & Motionsklub, godt fastslå, at man samtidig indleder "Danmarks smukkeste motionsløb" - og her tænker man vist mest på omgivelserne. Løbet holdes som bekendt i Svanninge Bjerge, der med sine bløde bakker og afvekslende natur både indeholder åbne vidder og flere forskellige typer skov.

Det er efterhånden lykkedes Faaborg Ski & Motionsklub at gøre løbet til en folkefest, hvor man tager hele familien med. Således har man gjort ruterne på tre og 5,8 kilometer meget familieegnede, og efter løbet er der mange forskellige aktiviteter for børnene ved den store naturlegeplads i målområdet.

Faaborg Ski & Motionsklub opfordrer i øvrigt især lokale virksomheder til at benytte dagen til at sætte fokus på motion og socialt samvær.

Fra gå tur til halvmaraton

Alpeløbet har udviklet sig til at være et motionsarrangement for alle med tilbud både til dem, der vil have en barnevogn med på løbet, og dem, der gerne vil prøve kræfter med en halvmaraton. I klubhuset på Odensevej 150 er der omklædnings- og badefaciliteter. Der gives præmier til de bedste i hver klasse, ligesom der er lodtrækningspræmier.

Klubben har sørget for forplejning i målområdet, hvor der er vand og frugt til løberne og mulighed at købe grillmad. Der er desuden udlagt vanddepoter på de lidt længere løberuter, og et hold af samaritter står klar ved mål til at hjælpe, hvis det er gået galt.

Ønsker man at deltage i halvmaratonløbet, er der senest tilmelding tirsdag 11. september - senere tilmelding udløser et efteranmeldelsesgebyr. Eftertilmelding til løbene kan klares på løbsdagen ved klubhuset fra kl. ni og indtil senest en halv time før løbsstart.

I Svanninge Bjerge afvikles søndag den 16. september det årlige Alpeløb

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce