Liselotte Krogager gæster endnu en gang Ferritslev Fritidshus, og denne gang med en Grethe Sønck kabaret. Pianist er Sven Erik Jensen, og det foregår fredag den 11. marts fra klokken 20. Da begynder koncerten.

Kabareten, der har fået titlen "Sønck en gang", er en hyldest til Grethe Sønck. Hele Danmarks Grethe, men så sandelig også til den store folkelighed som Grethe var så flot en eksponent for.

Materialet er hentet fra Søncks righoldige sangkatalog. "Tak for alle kys", Lille fru Flink", "Medicin, "Klaus Jørgen" er blot nogle af numrene. Grethe spændte vidt, så vi kommer rundt om jazzen, poppen, Grand Prixét og selvfølgelig revyen. Der er mulighed for spisning kl. 18, med en to retters menu fra Ellinge Forsamlingshus, anrettet som ta´ selv. Stegt torsk. Oksebryst, og husk at bestille le spisning.

Billetprisen er 250 kroner. Billet inklusiv spisning koster 380 kroner.

  • Guldborg_Bente_(2015)_009

    Af:

    Jeg er journalist på Faaborg-Midtfyn Lokalredaktionen i Ringe. Her beskæftiger jeg mig som tovholder især med lokalstof i ugeavisen Midtfynsposten - og også med stof til lokalsiderne i Fyens Stiftstidende og Fyns Amts Avis. Jeg har været ansat siden 1987, altid på Midtfyn. Jeg bor i Kværndrup med min mand og holder af planter og have.