Hygge, glæde og god motion

Nr. Broby: Job og Aktiv holder motionsløb for udviklingshæmmede i Nr. Broby.
Foto: Robert Wengler.

Hygge, glæde og god motion

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

291 var med til Nr. Broby løbet, der er et motionsløb for voksne udviklingshæmmede og personale

Nr. Broby-løbet blev i år afholdt for ottende gang. Det er et motionsløb for voksne udviklingshæmmede og personale på de fynske værksteder og dagtilbud.

- Vi spænder lige fra Nyborg til Middelfart til Langeland. De kender hinanden efterhånden, for de mødes flere gange om året, siger Brian Pedersen.

Han er pædagog ved Job og Aktiv i Nr. Broby, der hører under Faaborg-Midtfyn Kommune. 291 deltagere var i år at finde til løbet, hvilket er flere, end der har været de tidligere år.

Brian Pedersen er ikke i tvivl om, at løbet betyder meget for brugerne.

- Det skaber stor glæde og samvær for deltagerne. Og så er det en god motivation for dem. Med løbet er der ligesom noget at træne op til og en gulerod for enden af træningen, siger han.

Job og Aktiv laver i samarbejde med Idrætsnetværk for dagbeskæftigelsen på Fyn fem årlige stævner. Det foregår i disciplinerne svømning, cykling, hockey, gymnastik og motionsløb, som afdelingen i Nr. Broby står for.

- Mange af vores brugere arbejder, og det kan være godt for dem, at de får et afbræk i hverdagen. Løbet og de andre stævner, vi holder, er noget, der bliver set meget frem til, siger Brian Pedersen.

- Nogle går op i løbet, andre går mere op i, at det skal være hyggeligt, siger han.

Hygge, glæde og god motion

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce