Hundeejer meldt til politiet


Hundeejer meldt til politiet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

UTÅLMODIG:Anmelder mener, at politiet smøler med anmeldelse om bidske hunde kklkl
HORNE: En hundeejer i Horne er blevet meldt til politiet for ikke at have styr på sine hunde - og på den baggrund for at have skabt flere farlige situationer med risiko for hundebid.

Fyens Stiftstidende har set anmeldelsen til Faaborg Politi, der stammer fra 28. juni, og avisen har samtidig set en opfølgning dateret 1. august - altså i søndags - hvor anmelderen rykker politiet for en reaktion på anmeldelsen.

Anmelderen, som Stiftstidende forgæves forsøgte at få kontakt til i går, er stærkt fortørnet over, at der tilsyneladende ikke sker noget i sagen.

Hundene skal stoppes

"Kommer der intet konkret ud af denne politianmeldelse, vil vi i samråd med andre lokale borgere gøre alt for lokalt at stoppe hundene og dens ejer i yderligere chikane", står der i brevet afsendt til Faaborg Politi i søndags.

Tæt på at blive bidt

I den oprindelige anmeldelse beskriver anmelderen, hvordan "to hunde galoperede ud fra en ejendom og hen imod ham, mens han cyklede forbi".

"Jeg måtte vige ud på midten af kørebanen for ikke at blive bidt", skriver anmelderen, der tilføjer:

"Vi tør ikke tænke på, hvad der kunne ske, hvis det havde været børn, kvinder eller ældre mennesker til fods eller cykel, som var kommet forbi. Man ville normalt ikke nå at undvige disse særdeles bidske hunde, som ejeren tydeligvis ikke har under kontrol".

Advokat kontaktet

I brevet af 1. august skriver anmelderen, at en advokat nu er kontaktet for rådgivning, og der beskrives yderligere et par episoder fra i lørdags, hvor en af hundene skræmte forbipasserende, mens den stod bundet til hundekrogen ved købmanden i Horne.

Stiftstidende besøgte i går eftermiddag den adresse i Horne, hvor den anmeldte hundeejer bor. Der var ingen hjemme på adressen.

Læs i morgen om politiets kommentar: Hundesager har ikke høj prioritet

Hundeejer meldt til politiet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce