Hornes slagter flytter til Faaborg


Hornes slagter flytter til Faaborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

HORNE/FAABORG: Til efteråret låser slagter Henrik Voss for sidste gang døren til Horne Slagteren.

Men syv kilometer derfra vil han være at finde bag disken i sin nye slagterbutik i Faaborgs gågade. Fra den første juli overtager han nemlig butikken, hvor Wendorff lige nu har brødudsalg. Og i løbet af en måned vil bagerbutikken være omdannet til slagterbutik - og hedde Faaborg Slagteren.

- Jeg læste i avisen, at Wendorff stoppede, og så tog jeg fat i dem med det samme, fortæller Henrik Voss, der ellers havde opgivet håbet om at finde lokaler til en ny slagterforretning. Lejekontrakten til butikken i Horne udløber nemlig den 1. november.

Faaborg Slagteren skal åbne den første weekend i august, og Henrik Voss er i fuld gang med at planlægge butikkens indretning. Men travlheden stopper ikke, når den nye slagterbutik åbner, for Horne Slagteren fortsætter indtil den 1. november, fortæller han.

- Jeg kommer til at arbejde 24 timer i døgnet. Men det er en livsstil. Og jeg glæder mig så meget til at komme i gang i Faaborg.

Sundt med konkurrence

I Faaborg Slagteren får Landslagteren for første gang i mange år en konkurrent i gågaden. Og Kenneth Guldhammer fra Landslagteren er ikke i tvivl om, at der er plads til dem begge.

- Konkurrence er en sund ting. Vi vil komme mere op på mærkerne og også gøre noget for at tage nogle af hans kunder, siger han og fortsætter:

- Jeg håber også, han kører nogle nye ting ind, som vi ikke har, så vi kan få gavn af hinanden. På den måde kan han få kunder fra os og omvendt, siger Kenneth Guldhammer.

I Horne vil købmanden og bageren være de eneste deciderede butikker, når Horne Slagteren lukker. Og det er formand for Hornes lokalråd, Torben Ballegaard, ærgerlig over.

- Slagteren vil mangle hos de lokale, og det har da også betydning for folk, der overvejer at flytte hertil. For jo færre butikker, jo mindre attraktiv er byen, siger han.

Hornes slagter flytter til Faaborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce