Horne i mandtal


Horne i mandtal

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

HORNE: Hvem er det præcis, der bor på Horneland, hvor mange er de, og hvordan er alderssammensætningen?

Det og flere spørgsmål får beboerne inden for den nærmeste fremtid svar på, når de får resultatet af en undersøgelse, som virksomheden Geomatic er i gang med.

- Det lyder utroligt, men vi har ikke kunnet få at vide, hvor mange mennesker der bor her, fordelt på hvor mange husstande, hverken fra kommunen eller fra sognet, fortæller Paul Hegedahl fra Hornelands lokalråd.

Han har været med til at sætte undersøgelsen i gang og har også søgt om penge til at få den finansieret.

Indtil videre har lokalrådet fået 10.000 kroner til undersøgelsen, og Geomatic har lovet, at pengene rækker.

Første skridt til ny plan

Ud over at finde ud af, hvor mange mennesker der bor på Horneland, skal virksomheden, der arbejder med at se sammenhængen mellem geografi og statistik, også give et billede af hvilken type mennesker, der er. Altså eksempelvis alderssammensætning, erhverv og indkomst.

- Vi skal bruge oplysningerne til at lave vores udviklingsplan. Den plan må jo nødvendigvis tage udgangspunkt i, hvem der bor i området, siger Paul Hegedahl.

Planen er også, at resultaterne fra denne undersøgelse skal sammenlignes med de to undersøgelser, som blev lavet i området tidligere på året - en naboskabsundersøgelse - og nogle studerende der undersøgte, hvad en hjemmeside kunne gøre for området.

Horne i mandtal

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce