Horne f.S tæt på OB-aftale


Horne f.S tæt på OB-aftale

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SAMARBEJDE: FB&IF i tænkeboks med storklub-aftale - Horne f.S underskriver nok i næste uge

FAABORG-HORNE: Mens fodboldafdelingen under Faaborg Boldklub & Idrætsforening (FB&IF) går i tænkeboks omkring en henvendelse fra storklubben OB omkring et tættere samarbejde, "Øens hold", ja, så er Horne f.S langt fremme i arbejdet med en aftale med den odenseanske storklub.

Som omtalt i avisen i går er OB i fuld gang med at opbygge tættere kontakter til en stribe fynske klubber for blandt andet at samarbejde omkring talentudvikling. Flere klubber er allerede gået med i en aftale.

Mandag aften var projektets styregruppe så på besøg hos bestyrelsen i klubhuset på Stadionvej i Faaborg.

- Vi fik et par timers orientering. Derefter snakkede vi om sagen i bestyrelsen, hvor vi blev enige om at tage sagen op til endelig afgørelse i næste måned, fortæller Søren Bang, formand for FB&IF's fodboldafdeling.

På spørgsmålet, om han selv er positivt stemt efter mødet, siger Søren Bang:

- Jeg ser da nogle muligheder - blandt andet i forbindelse med, at nogle af vore ungdomsspillere deltager i træningsseancer og samlinger med andre spillere fra Fyn... Der er også mulighed for udvikling af et spændende sponsornetværk på sigt - blandt andet hvor vore sponsorer vil kunne deltage i sponsorarrangementer omkring Superligakampe - og i den forbindelse kan få udvidet deres netværk.

Søren Bang understreger dog, at han ikke selv har taget endelig stilling.

Kan "vingerne bære"?

Men stilling, det har man altså taget i Horne f.S - både i fodboldbestyrelsen og i bestyrelsen for hovedforeningen. Og Mikkel Rose Hansen, idræts- og udviklingskonsulent i Horne f.S, afslører, at det forventes, at Horne f.S og OB indgår en aftale, der er endnu mere vidtrækkende end den "Øens hold"-aftale, OB blandt andet forhandler om med FB&IF.

- Detaljerne er endnu ikke faldet helt på plads, men det regner jeg med, at de gør i løbet af næste uge. Det, som jeg ser som altafgørende i aftalen er, at vi kan tilbyde andenårs lilleputter samt drengespillere muligheden for ekstra udfordringer - mulighederne for at se, "om vingerne kan bære" - uden at de behøver at miste tilknytningen til deres hjemklub, siger Mikkel Rose Rasmussen.

Horne f.S tæt på OB-aftale

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce