Horne blev årets børneklub

Udviklingskonsulent Mikkel Rose Rasmussen er heller ikke bleg for at gå forrest, når nye ting skal afprøves i L'Egsmarken.
Foto: NIELS MOGENSEN SVALEBØG

Horne blev årets børneklub

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

HORNE: Det er ikke kun de lokale medier, der har fået øjnene op for, at der foregår noget ud over det sædvanlige i Hornes fodboldafdeling i øjeblikket. Blandt de 160 fynske fodboldklubber har FBU netop kåret Horne til Årets Børnefodboldklub 2005.

- Det er vi naturligvis meget glade for, og det er en stor anerkendelse af det arbejde, der udføres af de mange frivillige trænere, ledere og forældre i klubben, siger Mikkel Rose Rasmussen, som er klubbens udviklingskonsulent.

Horne-klubben får prisen for sine mange nye initiativer og tiltag inden for "børn og idræt". I 2005 har klubben f.eks. etableret fritidsklubben L'Egsmarken for de 10-12-årige børn, og det har vakt opsigt på hele Fyn.

L'Egsmarken har også fået politikernes bevågenhed og er kommet med på budgettet i 2006.

2005 var også året, hvor klubben i stedet for almindelig podetræning valgte at samarbejde med den lokale børnehave om at introducere fodboldspillet til børnehavebørnene. De børn, der havde lyst - og det var mange - blev tilbudt fodboldtræning i "arbejdstiden" med klubfolk på banen og pædagoger på sidelinien.

Endelig fremhæver Mikkel Rose Rasmussen initiativet med at få taget billeder af samtlige spillere i klubben

- Det får børnene til at føle sig hjemme. Det betyder noget for dem, at de kan vise forældre og bedsteforældre deres billede på væggen. Det er et hit både for medlemmer og klubbens gæster, siger han.

For at knytte børnene tæt til klubbben, blev der sidste år også etableret et spillerråd, hvor de 10-16 årige er sikret indflydelse på klubbens udvikling og initiativer.

Spillerådet har i år kåret Årets Træner og været primus motor i ungdomsafdelingens afslutningsfest.

Selve overrækkelsen af prisen vil ske ved et arrangement i nærmeste fremtid.

Horne blev årets børneklub

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce