Horne Gymnastikforening viser sig frem

Lige om lidt starter sæsonen i løbeklubben, som også deltager i gymnastikopvisningen. Fra 6. marts løbes der hver onsdag kl. 17.30 med start fra det grønne areal bag Horne Hallen. Arkivfoto: Birgitte Carol Heiberg

Horne Gymnastikforening viser sig frem

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Snart er det tid til den årlige gymnastikopvisning i Horne Gymnastikforening. Men der er også flere nyheder på vej.

Horne: Den 23. marts kulminerer gymnastiksæsonen i Horne Gymnastikforening med den årlige opvisning. Foreningen består af knap 300 medlemmer i alderen fra halvandet til cirka 90 år.

I den årlige opvisning deltager både Forældre/barn-holdet, Krudtuglerne, Rytmeholdet, Puls & Styrke, Hit Fit dance, Herrer, Ældremotion og løbeklubben. Derudover deltager en del af stolegymnasterne i indmarchen.

Så der bliver masser at se på i Horne Hallen, og det hele begynder klokken 14.

Ved indmarchen er foreningens tre faner i front, og der synges og bydes velkommen. Herefter er holdene på skift på gulvet.

I år er der også besøg af elever fra Broby Sportsefterskoles elevhold samt Gl. Elevhold, som også vil vise deres kunnen.

- I løbet af eftermiddagen hygges der ved bordene, hvor ofte hele familien er samlet og nyder dagen sammen. Der kommer erfaringsmæssig mellem 180 og 230 gæster for at overvære opvisningen, fortæller Inge von Essen fra gymnastikforeningen.

Opvisningen slutter klokken cirka 17, hvor alle instruktører og faner hilser af.

Klar til ny sæson

Ud over vores gymnastikopvisning foregår der også mange andre ting i foreningen hen over foråret og sommeren, oplyser Inge von Essen.

Den 6. marts begynder sommersæsonen i løbeklubben. Der løbes onsdage kl. 17.30 med fælles opvarmning og start fra det grønne areal bag Horne hallen. Der er hold til alle, med powerwalk samt løb på flere niveauer. Alle er velkomne til prøvetræning, inden man tilmelder sig.

Hver mandag formiddag kl. 9.30 er der mulighed for at komme med formiddags-gåholdet ud på Horne Land eller andre gåruter. Man mødes på hallens p-plads, hvorfra man går af sted eller samles i biler og kører ud til et planlagt startsted.

Når foråret kommer, begynder krolf-spillerne atter på Motionstræfpunkt Horne mandage klokken 15. Der spilles på den 12 hullers bane, og efter spillet som regel med kaffe eller forfriskning.

Horne Gymnastikforening viser sig frem

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce