Horne Cup for 19. gang


Horne Cup for 19. gang

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

HORNE: Knapt har Horne forenede Sportsklubber fået overstået sommerens fodboldbrag mellem FCK og Hamburger SV, før et nyt arrangement skal i gang. I dagene 2. til 7. august afvikles den årlige sportsuge, hvor Horne Cuppen naturligvis er i centrum. Det er 19. gang i træk, at denne turnering finder sted.

Horne Cup 2004 arrangeres i samarbejde med Sparekassen Faaborg og med deltagelse af seks hold, som er delt op i to puljer med tre hold i hver.

Ud over de to lokale Serie 2 hold fra Faaborg og Horne, deltager Brylle, Verninge, Ringe og Ebberup. Det er i øvrigt første gang i turneringens 19-årige historie, at Skt. Klemens/Fangel, som nu har holdfællesskab med Nr. Lyndelse/Søby, ikke deltager.

Holdene spiller om en samlet præmiesum på 2000 kroner, som er sponsoreret af Sparekassen Faaborg. Desuden får vinderen en aktie i Horne Pokalen.

Sidste år vandt de lokale helte fra Horne Land turneringen ved at besejre Faaborg finalen. Der lægges ud mandag den 2. august med kampene Ringe-Horne (18.30) og Faaborg-Brylle (19.15).

Lørdag den 7. august kl. 15.00 er der finale.

Horne Cup for 19. gang

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce