Nu sætter Home i Faaborg 'fuldt spot' på værdien af din bolig. Som en del af home-kædens landsdækkende homeSpot Vurderingsweekend den 27.-28. februar har ejendomsmægler Claus Jørgen Lopdrup og kollegerne i home Faaborg sat hele weekenden af - udelukkende til at lave vurderinger.

- Man kan sige, at vi vurderer byen fra ende til anden i alle døgnets vågne timer, lyder det i en pressemeddelelse fra home-mægleren, der understreger, at det lige nu er et godt tidpunkt at få en professionel salgsvurdering af sin bolig, hvis man går i salgstanker.

- Med en vurdering nu kan man være klar til højsæsonen på boligmarkedet i foråret," siger Claus Jørgen Lopdrup.

Baggrunden for at home holder en weekend udelukkende med fokus på vurderinger er, at 2015 har budt på klart flest bolighandler siden finanskrisen, og både hus- og lejlighedspriserne er steget. Også sommerhusmarkedet har fået flere 'solstrejf' det seneste år med flere handler og pil op på priserne.

- Så din bolig er højst sandsynligt også blevet mere værd. Spørgsmålet er bare hvor meget? Og det kan vi hjælpe dig med svar på," siger den lokale Home-mægler.

Boligejere, som allerede har deres bolig til salg hos en anden mægler, kan selvfølgelig også få en aktuel salgspris og gratis salgsfif i homes vurderingsweekend den 27.-28. februar. Det eneste, man skal gøre som boligejer, er at gå ind på ww.home.dk/vurderingsweekend eller at ringe til Home Faaborg på telefon 63212700.

  • JO -

    Af:

    Områderedaktør for Faaborg-Midtfyn med base i Faaborg. Har arbejdet med journalistik siden midten af 80'erne. Kom til Faaborg i 2006.