Høstmarked gav kagekroner til Havnestuen

Daglig leder Anne Jensen sammen med formand for Havnestuen, Alfred Andersen.

Høstmarked gav kagekroner til Havnestuen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Faaborg: 4365 kroner.

Så meget blev der solgt kage og kaffe for ved "Kage for en sag" på Torvet, da der var Høstmarked i Faaborg.

Kagerne var doneret af Vesterport Bageri og Wendorff, kaffen sponsoreret af Beværterforeningen mens Super Brugsen havde givet juice. Og den sag, der blev bagt og solgt for, var Havnestuen i Faaborg.

Hele overskuddet fra salget gik til det sociale værested, og i onsdags fik daglig leder Anne Jensen så overrakt pengene, der faldt på et tørt sted.

- Det er utrolig flot, at nogen gør en aktiv indsats for at være med til at hjælpe os og få det hele til at køre rundt, lød det fra Anne Jensen.

Socialt værested

Havnestuen er et socialt værested. Alle er velkomne, men der er særligt fokus på borgere, der ellers ikke har så stor en omgangskreds.

De kan så komme ned i Havnestuen mandag til fredag fra 9-15 og købe en kop kaffe og et stykke kage, eller et måltid varm mad til 40 kroner.

Havnestuen får 100.000 kroner årligt fra kommunen til driften. De penge skal række til løn til leder Anne Jensen, samt husleje, el, vand og varme. Så der er ikke meget luft i budgettet.

Der er dog et lille overskud på de måltider samt kaffe og kage, der hver dag serveres. Og så er folk flinke til at give donationer. Så det kan lige løbe rundt - også takket være alle de frivillige hjælpere.

Der er cirka 20 frivillige tilknyttet Havnestuen, leder Anne Jensen er ansat på 15 timer om ugen, og dagligt kommer der mellem 35 og 50 brugere.

Særlig konto

De 4365 kroner fra kagesalget bliver sat ind på en særlig konto til særlige anledninger for Havnestuens brugere.

Det er blandt andet i form af en årlig udflugt for brugere, personale og frivillige, hvor de lejer en bus og kører til Egeskov, Langeland og andre steder.

- Det er en stor succes. Og mange af de mennesker, der er med, er nogen, der ellers ikke kommer ud, fortæller Anne Jensen.

Pengene fra den særlige konto går også til julegaver og lækkerier, når de holder juleaften på havnestuen og flere lignende aktiviteter.

Høstmarked gav kagekroner til Havnestuen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce