Hørt på havnen


Hørt på havnen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Faaborg får snart sin første systue. Det er Lena Lilleris Andersen, der åbner forretning på hjemadressen Odensevej 43.

Åbningsdagen hedder mandag den 2. august, og det nye initiativ markeres med en reception fredag den 6. august mellem 15 og 18.

I perioden mellem 1985 og 1999 var Lena Andersen kendt som en meget afholdt kommunal dagplejemor. Hun måtte holde med dette arbejde af helbredsmæssige årsager.

Lena Andersen har været gennem en treårig uddannelse på Odense Håndarbejdsseminarium.

- Jeg kan tilbyde stort set alt, der kan gå gennem en symaskine, lyder det med overbevisning i stemmen fra Lena Andersen.

Det gælder alt i nysyning, ændringer, reparationer og andet.

- Jeg har allerede fået mange henvendelser, så jeg glæder mig, tilføjer Lena Andersen.

Bagermester Preben Wendorff, Østerhed Bageri, havde en kronet fredag morgen. I forbindelse med træskibstræffet havde Palle Petersen fra FB&IF således bestilt 300 rundstykker hos Østerhed til det sultne træskibsfolk.

Og de 300 rundstykker viste sig slet ikke at være nok... Af to omgange måtte Palle Petersen således hente 100 ekstra rundstykker.

Ingeniør Kurt Christensen, Korinth, fik helt fortjent lov til at afsløre Faaborg Minibys seneste storbyggeri, kopien af Vesterport, i forbindelse med havneløjerne torsdag aften. I de tre år, byggeriet af byporten har taget, har Kurt Christensen således lagt 6000 kroner om året i sponsorpenge.

Han er i øvrigt hele minibyens "darling". I de fem år, det tog at bygge modellen af Klokketårnet, gav han også 6000 kroner om året i støtte.

Snart skal københavnerne lære at spise Ø-pølser serveret af Torvets pølsemand Alex Ærvold. Han har netop fået et engagement på Fisketorvet i København, hvor der hver anden søndag, med start den 5. september, skal holdes "bilbørs", hvor ideen er, at private skal møde op og sælge deres bil.

- Og hvor der er biler, dér er der mennesker, siger Alex Ærvold forhåbningsfuldt - og så tilføjer Hørt på Havnen for egen regning, at hvor der er mennesker, der er ude og handle bil, er der brug for fastfood.

Og så er parkering i Faaborg et hot emne for øjeblikket - blandt andet med de mange bøder, der bliver uddelt på havnetorvet.

Der er i hvert fald ingen, der kan sige, at der ikke er mange, der gerne vil besøge Faaborg, for i denne tid ser man mange fantasifulde parkeringer. Se bare billedet fra havnen her til højre.

Lisbeth Johansen fra Foreningen Norden i Faaborg elsker at være med til at arrangere udveksling mellem de nordiske venskabsbyer - og hun tager også selv sin tørn.

For øjeblikket har Lisbeth således to unge piger på 17 og 18 år fra Faaborgs finske venskabsby boende. De to arbejder hver dag i Vester Mølle Børnehave.

Hørt på havnen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce