Hørt på havnen


Hørt på havnen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

25 fætre og kusiner fra Nørregård-slægten mødes lørdag den 14. august hos Kirsten Vang, Kildetoften 49 i Faaborg, i en noget usædvanlig anledning.

De skal møde deres 75-årige dansk-amerikanske grandonkel, Arnold Norregaard, fra Californien, som er i Danmark for for første gang. Han har i den forbindelse efterlyst sin danske familie.

I morgen kan stiftstidende afsløre, at Filmselskabet Zentropa har fået en sydfynsk base på en ejendom på Sanatorievej. Instruktøren Lars von Trier har i den forbindelse opholdt sig i det sydfynske nogle dage. Og fra pålidelig kilde forlyder det, at den sky Trier faktisk er lidt af en handyman, der selv har gået og hængt lamper op på Sanatorievej.

Både Heimdal og Flydedokken havde en forrygende dag, da Fyn Rundt i sidste uge kom til Faaborg på årets første sommerdag. Der blev solgt rigtig godt, må grillmutter og værtshusholder Yvonne Ingildsen indrømme.

- Så er der lidt at stå imod med til den lange vinter, siger hun.

Og apropos sommer - så forlyder det på havnen, at kommunens tekniske afdeling ikke er særligt tilfreds med det lille skur, som Heimdal har ladet opføre til brug ved den udendørs servering.

Og farven på Heimdals parasoller (blå) skulle i øvrigt også være et problem...

Den sommer, den sommer - nu er den her med masser af sol og varme. Og det sætter de pris på ved havnefesten i Faaborg og byfesten i Faldsled.

Alt-mulig-manden i forbindelse med festen i Faldsled, byrådsmedlem Ernst Jørgensen (V), undrer sig ikke over det gode vejr, der har velsignet hans byfest.

- Jeg er jo medlem af menighedsrådet og har forbindelserne i orden, lyder det med et skævt smil.

Og mon ikke Ernst Jørgensen vil kæmpe hårdt for at forblive i menighedsrådet. Det er jo ingen skade til at have forbindelserne i orden opadtil, når der måske snart bliver et ustyrligt valg til en ny storkommune!

Hørt på havnen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce