Hørt på havnen

Polle alias Jens Andersen skal foran kameraet i Åstrup om halvanden uge.
Foto: Kim Rune

Hørt på havnen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Var det noget at hænge ud med et par mere eller mindre kendte skuespillere, nu hvor de alligevel er i nabolaget? Så er det om at melde sig som statist til den nye danske Ole Bornedal-film, der skal indspilles i Åstrup midt i juni.

Blandt skuespillerne er Jens "Polle" Andersen, kendt fra Sonofon-reklamerne, Henrik Prip, ikke mindst kendt fra Totalkredit-makkerskabet med Peter Gantzler samt Pernille Valentin, kendt for sin musik og rollen som hardcore narkoman i filmen Nordkraft.

Lad os bare blive i filmenes verden, for filmselskabet Zentropa er også ude at lede efter ting og sager til en ny film. Blandt de effekter, der allerede er skrevet under på, er den alderende grønne Landrover, som Torben Wihrenfeldt fra Soze Kaffebar til daglig kører rundt i.

Fra filmmediet skal vi videre til det populære internetmedie YouTube, hvor enhver kan lægge videoer af dette og hint ud til alverden. Nu er Lyø også repræsenteret på YouTube. Hestehviskeren Klaus Hempfling har nemlig lagt en video om sit arbejde med hingsten Queijo ud. Tilmed skulle videoen, der hedder Querjo's First Dance, rumme klip, der viser Lyøs ø-natur.

Mens vi er på Lyø skal det også nævnes, at øens havn har fået ny foged. Steen Nielsen er nemlig stoppet, så i stedet bestyres Lyøs havn nu af Lars Enghuus, der er tilflytter, men som nu skal sørge for, at det lille samfunds port mod resten af verden fungerer tilfredsstillende.

Forhåbentlig kommer det også til at fungere helt efter bogen, når Tina Mohr Andersen i dag bliver viet til sognepræst Søren-Herluf Sørensen. Han passer som bekendt til daglig sognene Vester Hæsinge og Sandholt-Lyndelse. Parret skal vies i Sandholt-Lyndelse Kirke, og trods en ikke ubetydelig indsats fra Hørt på havnens reporter, er det mislykkedes at finde ud af, hvem der så trækker i præstekjolen, når nu Søren-Herluf er travlt optaget på dagen.
Klaus Hempfling hesteterapeut - tæmmer hesten Chagall
Klaus Hempfling hesteterapeut - tæmmer hesten Chagall
Foto: Kim Rune

Hørt på havnen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce