Hjælp: Ingen vil være formand for turistforeningen

Den afgående formand, Charlotte Stiller, ærgrer sig over, at det ikke er lykkedes at finde en ny til formandsposten i turistforeningen. Arkivfoto: Andreas Bastiansen

Hjælp: Ingen vil være formand for turistforeningen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Turistforeningen for Midt- og Sydfyn havde spurgt både Egeskovs Henrik Neelmeyer og Øhavsmuseets Peter Thor Andersen, men ingen af dem bed på, så nu leder foreningen med lys og lygte efter en ny formand.

Faaborg-Midtfyn: Er der ikke nogen derude, der vil være formand for Turistforeningen for Midt- og Sydfyn?

Det er det store spørgsmål lige nu, efter det ikke lykkedes at få valgt en ny formand på generalforsamlingen mandag.

Charlotte Stiller har været formand i to år, men stopper nu, fordi hun ikke længere kan afse tiden til formandsposten, da hendes far er alvorligt syg, og hun vil gerne kunne dedikere noget mere tid til ham.

Foreningen havde inden generalforsamlingen haft snøren ude for at finde en kandidat til formandsposten. Både Egeskovs direktør, Henrik Neelmeyer, og Øhavsmuseets direktør, Peter Thor Andersen, var blevet spurgt, men begge takkede nej.

- De ville begge være perfekte til formandsposten, men jeg kan jo godt forstå, at de begge har rigeligt at se til i deres job i forvejen og er nødt til at lægge deres fokus dér. For eksempel står Øhavsmuseet jo over for store udfordringer med nyt landskabsmuseum og så videre, siger Charlotte Stiller.

- Men det er da ærgerligt, at vi ikke har kunnet finde en ny formand. Nu vil bestyrelsen bruge den kommende tid på at lede efter en ny formand. Hvis det ikke lykkes, vil bestyrelsen konstituere sig med en formand udpeget blandt de nuværende seks medlemmer af bestyrelsen. Og så skal der vælges en ny formand på næste års generalforsamling, forklarer Charlotte Stiller.

Kun seks i bestyrelsen

Hun fortsætter nu som suppleant, men eftersom formandsposten står tom, er der lige nu kun seks personer i bestyrelsen, selv om der ifølge vedtægterne skal være syv.

Line Klivager (Faaborg Røgeri Café) ønskede ikke genvalg til bestyrelsen. I stedet blev Brian Westphal (ny ejer af Faaborg Byferie) valgt ind i bestyrelsen.

Suzette Ascot og Torben Kjærulff (Faaborg Camping) blev genvalgt til bestyrelsen.

Herefter ser bestyrelsen sådan ud: Næstformand Torben Kjærulff (Faaborg Camping), Suzette Ascot, Brian Westphal (Faaborg Byferie), Gitte Sørensen (Avernakø Landhotel), Camilla Noble (Steensgaard) og Lisbeth Østergaard (Tidselkroggaard).

Suppleanter: Charlotte Stiller (Hotel Faaborg Fjord) og Jørn Knudsen (Syd Fyenske Veteranjernbane).

Ingen aktuelle fusionsplaner

Der har indimellem været tanker fremme om at fusionere turistforeningen med Shopping Faaborg og Vores Faaborgegn. Men det er ifølge Charlotte Stiller ikke aktuelt lige
nu.
- Om det ender ud sådan en dag, må guderne videre. Men p.t. er der ikke tale om en direkte fusion. Vi havde et gå hjem-møde for ikke så længe siden, og her var holdningen, at vi skal fortsætte, som vi gør, og bruge vores kontingentpenge på markedsføring.
- Når vi ser, hvor svært det er, kan det da godt være, man kunne lægge nogle opgaver over i Vores Faaborgegn. Men indtil videre fortsætter vi som støttemedlem i Vores Faaborgegn og ellers som selvstændig turistforening, siger Charlotte Stiller.

Hjælp: Ingen vil være formand for turistforeningen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce