Herrer serie 3


Herrer serie 3

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fodboldspillerne holder sommerferie. Sportsmedarbejder John Hollænder benytter lejligheden til et tilbageblik på de lokale holds bedrifter i foråret. Han giver også sit bud på, hvordan det skal gå dem i efteråret.

RG 2002

Nummer 7

Point: 17

Målscore: 31-29

Sammenslutningen mellem Ryslinge og Gislev under navnet RG 2002,har resulteret i et mærkeligt hold.

Den ene dag spiller holdet drømmefodbold, fornæste gang at levere en indsats den minder om en katastrofe.

Holdet har mange gode spillere, men desværre er træningindsatsen langt fra optimal, og mange afbud til hver kamp gør det ikke lettere for træner Jan Damsgaard at skabe et stabilt team.

Målscoren på 31-29 fortæller om kampe med masser af mål, og RG rykker sikkert ikke ned,men hvis spillerne havde arbejdet mere målrettetgennem foråret, kunne der her være tale om et tophold i puljen.

Krarup/Espe SG & I

Nummer 1

Point: 28

Målscore: 42-11

En kamp som nok ikke bliver glemt i Krarup og Espe lige med det samme, er den hvor K/E på hjemmebane tabte til de nærmeste konkurrenter fra Kirkeby med 1-2.Den sved!

Ellers har holdet kun sat et enkelt point til i udekampen mod Søllinge, hvor de to hold spillede 1-1.

Krarup/Espe havde en dårlig sæson i 2003, hvor holdet rykkede ned, menplaceringen i Serie 3 bliver nok en enlig svale, for spillerne har i år bevist at de er puljens stærkeste hold.

Alene et kig på målscoren giver et tydeligt fingerpeg om holdets kvaliteter - 42 mål scoret af 13 forskellige spillere i 11 kampe, fortæller med al tydelighed at træner Finn Jørgensen råder over en meget bred trup, som efter al sandsynlighed er at finde en tak højere til næste år.

Herrer serie 3

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce