Her snakkes der ikke om krisen

John Trier Lauridsen, direktør hos Phønix Tag Fyn, behøver ikke tale om krisen. Der er nemlig nok at lave for de ansatte.
Foto: Birgitte Carol Heiberg

Her snakkes der ikke om krisen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nr. Lyndelse: Mens mange virksomheder kæmper med røde tal og fyring af medarbejdere som følge af krisen, så er situationen noget anderledes hos tagdækningsfirmaet Phønix Tag Fyn.

Her gider - eller rettere behøver - direktør John Trier Lauridsen og de cirka 35 ansatte ikke tale om krise. For modsat mange andre i byggebranchen er 2009 begyndt forrygende for firmaet.

Det er dog hverken held eller tilfældigheder, som ligger bag, men derimod en bevidst strategi, som blev lagt, da John Trier Lauridsen satte sig i direktørstolen i slutningen af 2001.

- Vi har brugt de gode år siden 2002 på at forberede os på en krise som den, vi har nu. For vi ved jo, at konjunkturerne går op og ned, forklarer John Trier Lauridsen, inden han afslører virksomhedens hemmelighed.
Den indeholder blandt andet koncertture og håndboldtur til Kroatien sammen med kunderne.

-Vi gør meget i at skabe et godt netværk og et ordentligt forhold til kunderne. Det gælder uanset, om det er hr. Pedersen eller en stor kunde. Det er mennesker, som vi arbejder med, og de skal også behandles sådan, forklarer den 51-årige direktør.

Bygger mur

Han er ikke i tvivl om, at sociale arrangementer og et tæt forhold til kunderne har været med til at sikre, at virksomhedens ordrebog er fyldt ganske godt op. Blandt andet skal firmaet være med til at bygge den kommende kæmpeskole i Rudkøbing.

- Vores strategi har betydet, at der er bygget en mur op for konkurrenterne. Det er ikke så nemt for dem at tage "vores" kunder, siger direktøren og tilføjer.
- Faktisk har vi undgået at fyre folk. Også selvom de seneste måneder ikke har været højsæson. Vi skal sågar ud og ansætte folk, siger han.

- Vi regner priser og giver tilbud som sindssyge. Og med et flot overskud for årets første tre måneder, så lur mig, om vi ikke havner på Børsens liste igen, lyder det optimistisk, og måske realistisk, fra John Trier Lauridsen.Her snakkes der ikke om krisen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce