Her går det godt: Expert/Punkt 1 bygger om i stor stil

Kun to år efter de åbnede butikken, er ejerkredsen Dan Jørgensen (forrest), Ole Billum og Nicolai Jespersen i gang med en kæmpe ombygning, der skal stå klar den 6. juni.

Her går det godt: Expert/Punkt 1 bygger om i stor stil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Butikken i Faaborgs gågade får en helt ny indgang ved P-pladsen, og hvidevare-afdelingen udvides.

Faaborg: Det roder lidt, når man i øjeblikket kommer ind i Expert/Punkt 1-butikken på gågaden i Faaborg. Der er nemlig en større ombygning i gang, som vil forandre butikkens udtryk fuldstændigt. Mest synligt bliver det, at butikken fremover vil få to indgange: Den man kender på gågaden og så en helt ny, der etableres i facaden ud mod P-pladsen bag butikken.

Butikken har lige offentliggjort sit regnskab fra 2018, og ligesom i 2017 var der et pænt lille overskud på 265.000 kroner. Det er blandt andet de penge - og formentlig lidt til - der nu skal ud og arbejde, fortæller butikschef og medejer Nikolai Jespersen.

- Vi investerer i fremtiden. Vi har haft to, synes vi selv, fornuftige år i Faaborg, og det vil vi gerne belønne os selv og kunderne med ved blandt andet at udvide vores sortiment - vi får en bredere vifte af produkter indenfor vores område, siger han.

De nye varer bliver der plads til, fordi et kontor og halvdelen af kantinen inddrages som butiksareal.

- Men det handler primært om at gøre butikken mere præsentabel, siger Nicolai Jespersen.

Expert/Punkt 1
Expert/Punkt 1, der handler med radio/tv og hvidevarer åbnede i 2017.Butikken ejes af Nicolai Jespersen (20 procent), Dan Jørgensen (20 procent) og Ole Billum (60 procent)

Ole Billum ejer ejendommen Østergade 39, som butikken ligger i.

Prismatcher med de store

I en tid med meget hård konkurrence fra nethandel, er det en præstation i sig selv at få en butik, der handler radio/tv og hårdehvidevarer til at give et overskud i Faaborg.

- Vi er også meget tilfredse med resultatet. Vi ser det som et udtryk for, at vi er troværdige og gode til at lytte til, hvad det er folk kommer og spørger os om. Det er også et resultat af hårdt arbejde, men det er det, vi holder af, det er det vi elsker, siger han.

Prismæssigt skal der ikke være forskel på at købe sin vare i Faaborg fremfor i et af de store varehuse i Odense, understreger han.

- Vi prismatcher, og prismæssigt kan vi også sagtens være med, kan vi se, men vi kan selvfølgelig aldrig have samme sortiment som i et kæmpe varehus.

Omsætningen har i butikkens første to leveår været nogenlunde ligeligeligt fordelt mellem hvidevarer og radio/tv.

- Men nu udvider vi hvidevaredelen, så det ændrer sig måske i fremtiden, siger Nicolai Jespersen.

Ombygningen skal stå klar til officiel indvielse dagen efter valget - den 6. juni.

Her går det godt: Expert/Punkt 1 bygger om i stor stil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce